Protecția împotriva atacurilor de rețea (IDS)

Protecția împotriva atacurilor din rețea (IDS) îmbunătățește detectarea exploit-urilor pentru vulnerabilitățile cunoscute. Citiți mai multe despre protecția împotriva atacurilor în rețea în Glosar.

Activare Protecție împotriva atacurilor de rețea (IDS) – analizează conținutul traficului de rețea și protejează împotriva atacurilor de rețea. Traficul considerat dăunător va fi blocat.

Activare protecție Botnet – Detectează și blochează comunicarea cu servere pentru comenzi și control rău intenționate, pe baza unor modele de comportament tipice atunci când computerul este infectat și un bot încearcă să comunice.Citiți mai multe în glosar despre protecția împotriva Botnet.

Reguli IDS – Această opțiune vă permite configurarea opțiunilor avansate de filtrare pentru detectarea mai multor tipuri de atacuri și exploit-uri ce pot fi utilizate pentru a vă afecta computerul.


note

Instrucțiuni ilustrate

Următoarele articole din Baza de cunoștințe ESET este posibil să fie disponibile numai în limba engleză:

Exclude o adresă IP din IDS în ESET Smart Security Premium

Toate evenimentele importante detectate de protecția rețelei sunt salvate într-un fișier jurnal. Consultați jurnalul pentru protecția rețelei pentru mai multe informații.