Listă de aplicații excluse de la detectare

Componenta firewall din ESET Smart Security Premium detectează modificările aduse aplicațiilor pentru care există reguli (consultați Detectare modificare aplicație).

În unele cazuri este posibil să nu puteți folosi această funcționalitate pentru unele aplicații și veți dori să le excludeți de la verificarea cu componenta Firewall.

Adăugare – Deschide o fereastră în care aveți posibilitatea să selectați o aplicație de adăugat la lista de aplicații excluse de la detectarea modificărilor. Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o listă de aplicații care rulează cu comunicații de rețea deschisă, pentru care există o regulă de firewall, sau să adăugați o anumită aplicație.

Editare – Deschide o fereastră în care puteți modifica locația unei aplicații care se află în lista de aplicații excluse de la detectarea modificărilor. Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o listă de aplicații care rulează cu comunicații de rețea deschisă, pentru care există o regulă de firewall, sau să modificați manual locația.

Eliminare – elimină înregistrări din lista de aplicații excluse de la detectarea modificărilor.