Detectare modificare aplicație

Caracteristica de detectare a modificărilor aplicației afișează notificări dacă aplicații modificate, pentru care există o regulă de firewall, încearcă să stabilească conexiuni. Modificarea aplicației este un mecanism de înlocuire temporară sau permanentă a unei aplicații originale cu o altă aplicație cu un executabil diferit (protejează împotriva abuzării regulilor firewall).

Rețineți că această caracteristică nu are rolul de a detecta modificarea oricărei aplicații în general. Scopul caracteristicii este de a preveni abuzarea regulilor existente de firewall și sunt monitorizate numai aplicațiile pentru care există reguli de firewall specifice.

Activează detectarea modificărilor aplicațiilor – dacă este selectată această opțiune, programul va monitoriza aplicații pentru modificări (actualizări, infectări, alte modificări). Când o aplicație modificată încearcă să stabilească o conexiune, veți fi notificat de către componenta Firewall.

Permitere modificare aplicații semnate (de încredere) – nu sunteți notificat dacă aplicația are aceeași semnătură digitală validă înainte și după modificare.

Listă de aplicații excluse de la detectare – această fereastră vă permite să adăugați sau să eliminați aplicații individuale pentru care sunt permise modificări fără notificare.