Protecție client email

Integrarea ESET Smart Security Premium cu clienții dvs. de e-mail sporește nivelul protecției active împotriva codului dăunător în mesajele de email. În cazul în care clientul dvs. de email este acceptat, integrarea poate fi activată în ESET Smart Security Premium. Atunci când produsul este integrat în clientul de email, bara de instrumente ESET Smart Security Premium este introdusă direct în clientul de e-mail, asigurând o protecție mai eficientă a mesajelor de email. Setările de integrare se găsesc în Configurare avansată (F5) > Web și email > Protecție client de email > Clienți de email.

Integrare client email

Clienții de email acceptați în prezent sunt Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail și Windows Live Mail. Pentru aceste programe, protecția email-ului funcționează ca un insert. Avantajul principal al insertului constă în faptul că este independent de protocolul utilizat. Când clientul de email primește un mesaj criptat, acesta este decriptat și trimis către scannerul de viruși. Pentru lista completă cu clienții de email acceptați și versiunile acestora, consultați următorul articol din Baza de cunoștințe ESET.

Activați opțiunea Dezactivare verificare la modificare conținut inbox dacă vă confruntați cu o încetinire a sistemului atunci când primiți mesaje de e-mail.

Mesaje email de scanat

Activare protecție e-mail de către inserturile clientului – Atunci când această opțiune este dezactivată, protecția mesajelor de e-mail de către inserturile clientului este dezactivată.

Mesaje e-mail primite – Atunci când această opțiune este activată, se verifică mesajele e-mail primite.

Mesaje e-mail trimise – Atunci când această opțiune este activată, se verifică mesajele e-mail trimise.

Citire mesaje e-mail – Atunci când această opțiune este activată, se verifică mesajele e-mail în momentul citirii.


note

Vă recomandăm să păstrați activată opțiunea Activare protecție e-mail de către inserturile clientului. Chiar dacă integrarea nu este activată sau nu funcționează, comunicarea prin e-mail este protejată în continuare de funcția Filtrare protocol (pentru IMAP/IMAPS și POP3/POP3S).

Acțiune de efectuat pentru mesajele email infectate

Nicio acțiune – în cazul activării, programul va identifica atașamentele infectate, dar nu va lua nicio acțiune pentru email-uri.

Ștergere mesaj e-mail – programul va notifica utilizatorul despre infiltrări și va șterge mesajul.

Mutare mesaj e-mail în directorul Elemente șterse – mesajele de email infectate vor fi mutate automat în directorul Elemente șterse.

Mutare mesaj e-mail în directorul (acțiune implicită) – e-mailurile infectate vor fi mutate automat în directorul specificat.

Director – specificați directorul particularizat unde doriți să mutați mesajele email infectate atunci când sunt detectate.

Repetare scanare după actualizare – Atunci când această opțiune este activată, se scanează din nou mesajele e-mail infectate după o actualizare a motorului de detecție.

Acceptă rezultatele scanării de la alte module – Permite modulului de protecție e-mail să utilizeze rezultatele scanării de la alte module de protecție, în loc să execute din nou scanarea.