Diagnostic

Modulul Diagnostic furnizează imagini ale proceselor ESET (de exemplu, ekrn). Dacă o aplicație se oprește neașteptat, va fi generată o imagine. Aceasta îi poate ajuta pe dezvoltatori să depaneze și să remedieze diverse ESET Smart Security Premium probleme.

Faceți clic pe meniul vertical de lângă Dump Memorie și selectați una dintre cele trei opțiuni disponibile:

Selectați Dezactivare pentru a dezactiva această caracteristică.

Mini (implicit)– înregistrează setul cel mai restrâns de informații utile care pot ajuta la identificarea cauzei opririi neașteptate a aplicației. Acest tip de fișier cu imaginea memoriei poate fi util atunci când spațiul este limitat. Cu toate acestea, datorită informațiilor limitate incluse, este posibil ca erorile care nu au fost cauzate direct de firul de execuție activ la momentul apariției problemei să nu fie descoperite în urma analizării acestui fișier.

Complet – înregistrează întregul conținut al memoriei sistemului la oprirea neașteptată a aplicației. O imagine completă a memoriei poate conține date din procesele care se executau la colectarea imaginii memoriei.

Director de destinație – director unde se va genera imaginea memoriei la oprirea neașteptată a aplicației.

Deschidere director diagnostic – faceți clic pe Deschidere pentru a deschide acest director într-o fereastră Windows Explorer nouă.

Creare imagine diagnosticare – faceți clic pe Creare pentru a crea fișiere imagine de diagnosticare în Director de destinație.

Înregistrare avansată în log

Activare înregistrare în log avansată în mesajele de marketing - Înregistrați toate evenimentele legate de mesajele de marketing din produs.

Activați înregistrarea avansată în log pentru Motorul antispam – înregistrați toate evenimentele care se produc în timpul procesului de scanare antispam. Acest lucru poate ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de Motorul antispam ESET.

Activați înregistrarea avansată în log pentru Motorul anti-furt – Înregistrați toate evenimentele asociate motorului Anti-furt, pentru a permite diagnosticarea și rezolvarea problemelor.

Activați înregistrarea în log avansată pentru Protecție plăți bancare – Înregistrați toate evenimentele care apar în modulul Protecție plăți bancare.

Activați înregistrarea în log avansată pentru scanare computer – înregistrați toate evenimentele care apar la scanarea fișierelor și folderelor de către componenta Scanare computer.

Activați înregistrarea avansată în log pentru Control dispozitiv – înregistrați toate evenimentele care se produc în componenta Control dispozitiv. Acest lucru poate ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de componenta Control dispozitiv.

Activare înregistrare în log avansată Direct Cloud – Înregistrați toate evenimentele care se produc în componenta ESET LiveGrid®. Acest lucru poate ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de componenta ESET LiveGrid®.

Activare înregistrarea în log avansată pentru Protecție documente – Înregistrați toate evenimentele care apar în Protecție documente pentru a permite diagnosticarea și rezolvarea problemelor.

Activare înregistrare avansată în log pentru Protecție client e-mail – Înregistrați toate evenimentele care apar în Protecție client e-mail și în pluginul clientului de e-mail pentru a permite diagnosticarea și rezolvarea problemelor.

Activare înregistrare în log avansată kernel – Înregistrați toate evenimentele care apar în kernelul ESET (ekrn).

Activați înregistrarea avansată în log pentru Licențe – Înregistrați toate comunicările produsului cu serverele de activare ESET sau ESET License Manager.

Activare înregistrare în jurnal avansată pentru ESET LiveGuard – Înregistrați toate evenimentele care se produc în componenta ESET LiveGuard pentru a permite diagnosticarea și rezolvarea problemelor.

Activare urmărire memorie – Înregistrați toate evenimentele care-i pot ajuta pe dezvoltatori să diagnosticheze pierderile de memorie.

Activați înregistrarea avansată în log pentru protecția rețelei – Înregistrați toate datele din rețea care trec prin Firewall în format PCAP pentru a ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să rezolve problemele legate de Firewall.

Activați înregistrarea în log avansată pentru sistemul de operare – Se înregistrează informații suplimentare despre sistemul de operare, cum ar fi procesele care se execută, activitatea CPU și operațiunile discului. Acest lucru îi poate ajuta pe dezvoltatori să diagnosticheze și să remedieze problemele legate de produsul ESET care se execută pe sistemul dvs. de operare.

Activați înregistrarea avansată în log pentru Control parental – înregistrați toate evenimentele care se produc în componenta Control parental. Acest lucru poate ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de componenta Control parental.

Activați înregistrarea avansată în log pentru Filtrare protocoale – înregistrați toate datele din rețea care trec prin motorul Filtrare protocoale în format PCAP pentru a ajuta dezvoltatorii să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de filtrarea protocoalelor.

Activați înregistrarea în log avansată pentru mesajele push – Înregistrați toate evenimentele care apar în mesaje push.

Activați înregistrarea în log avansată pentru componenta Protecția în timp real pentru sistemul de fișiere – înregistrați toate evenimentele care apar la scanarea fișierelor și folderelor de către componenta Scanare computer sau Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere.

Activați înregistrarea avansată în log pentru motorul de actualizare – înregistrați toate evenimentele care se produc în timpul procesului de actualizare. Această opțiune îi ajuta pe dezvoltatori să diagnosticheze și să remedieze probleme legate de motorul de actualizare.

Fișierele log se află în C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\.