Control dispozitiv

ESET Smart Security Premium asigură controlul automat asupra dispozitivelor (CD/DVD/USB/...). Acest modul vă permite să blocați sau să ajustați filtrele/permisiunile extinse și să definiți modul în care utilizatorul poate accesa și lucra cu un anumit dispozitiv. Acest lucru poate fi util dacă administratorul computerului dorește să prevină utilizarea dispozitivelor cu conținut nesolicitat.

Dispozitive externe acceptate:

Stocare disc (HDD, disc amovibil USB)

CD/DVD

Imprimantă USB

Stocare FireWire

Bluetooth Dispozitiv

Cititor de carduri inteligente

Dispozitiv creare imagini

Modem

LPT/COM port

Dispozitiv portabil

Toate tipurile de dispozitive

Opțiunile de setare a controlului dispozitivului se poate modifica în Setări avansate (F5) > Control dispozitiv.

Activați bara cu glisor de lângă opțiunea Activare control dispozitiv pentru a activa caracteristica Control dispozitiv în ESET Smart Security Premium; va trebui să reporniți computerul pentru ca această modificare să intre în vigoare. După activarea caracteristicii Control dispozitiv, opțiunea Reguli va deveni activă, permițându-vă să deschideți fereastra Editor de reguli.


note

Puteți crea diverse grupuri de dispozitive pentru care se vor aplica reguli diferite. De asemenea, puteți crea numai un singur grup de dispozitive pentru care va fi aplicată regula cu acțiunea Citire/Scriere sau Numai citire. Acest lucru asigură blocarea dispozitivelor nerecunoscute de funcția Control dispozitive atunci când sunt conectate la computerul dvs.

Dacă se introduce un dispozitiv care este blocat de o regulă existentă, se va afișa o fereastră de notificare și nu se va permite accesul la dispozitiv.