Selectare mostră pentru analiză - Fișier fals pozitiv

Vă rugăm să trimiteți fișierele detectate ca infectate, chiar dacă acestea nu sunt infectate, pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim motorul antivirus și antispyware și pentru a contribui la protejarea celorlalți utilizatori. Fals pozitivele (FP) pot apărea atunci când un model al unui fișier se potrivește cu un model inclus într-un motor de detecție.

Numele și versiunea aplicației – Titlul programului și versiunea acestuia (de exemplu, numărul, numele alternativ sau numele codului).

Originea fișierului (adresa URL sau vânzătorul) – Introduceți originea fișierului (sursa) și notați modul în care ați întâlnit acest fișier.

Scopul aplicației – Descrierea generală a aplicației, tipul aplicației (de ex., browser, media player...) și funcționalitatea aplicației.

Note și informații suplimentare – aici puteți introduce informații suplimentare sau descrieri care vor ajuta la procesarea fișierului suspect.


note

Primii trei parametri sunt obligatorii pentru identificarea aplicațiilor legitime și pentru a le deosebi de codul dăunător. Furnizând informații suplimentare veți ajuta semnificativ laboratoarele noastre în procesul de identificare și de procesare a mostrelor.