Selectare mostră pentru analiză

Dacă găsiți un fișier suspect pe computer sau un site suspect pe internet, îl puteți trimite spre analiză către laboratorul de cercetare de la ESET (această opțiune poate fi indisponibilă, în funcție de configurarea ESET LiveGrid®).


important

Înainte de a trimite mostre către ESET

Nu trimiteți o mostră decât dacă îndeplinește cel puțin unul dintre criteriile următoare:

Mostra nu este detectată de produsul dvs. ESET deloc

Mostra este detectată în mod incorect ca fiind o amenințare

Nu acceptăm ca mostre fișiere personale, care doriți să fie scanate pentru malware de către ESET. Laboratorul de cercetare ESET nu efectuează scanări la cerere pentru utilizatori

Folosiți un subiect descriptiv și includeți cât mai multe informații posibil despre fișier (de exemplu, o captură de ecran sau site-ul web de unde l-ați descărcat)

Puteți să trimiteți o mostră (un fișier sau un site web) către ESET pentru analiză folosind una dintre următoarele metode:

1.Folosiți formularul pentru trimiterea probelor din produs. Îl găsiți în Instrumente > Mai multe instrumente > Trimitere mostră pentru analiză. Dimensiunea maximă a unei mostre trimise este de 256 MB.

2.Alternativ, puteți trimite fișierul prin e-mail. Dacă preferați această opțiune, arhivați fișierele folosind WinRAR/WinZIP, protejați arhiva cu parola „infectat” și trimiteți-o la samples@eset.com.

3.Pentru a raporta spam, mesaje spam fals pozitive sau site-uri web clasificate incorect de componenta Control parental, consultați articolul din Baza de cunoștințe ESET.

În formularul Selectare mostră pentru analiză, selectați în meniul vertical Motiv pentru trimiterea mostrei descrierea care se potrivește cel mai bine scopului mesajului dvs.:

fișier suspect,

Site suspect (un site Web infectat de orice malware)

site fals pozitiv,

Fișier fals pozitiv (fișierul este detectat ca fiind infectat, dar nu este infectat)

altele.

Fișier/Site – calea spre fișierul sau site-ul Web pe care doriți să-l trimiteți.

E-mail de contact – Acest e-mail de contact este trimis împreună cu fișierele suspecte la ESET și poate fi folosit pentru a vă contacta în cazul în care sunt necesare pentru analiză informații suplimentare. Introducerea e-mailului de contact este opțională. Selectați Remitere în mod anonim pentru a nu completa acest câmp.


note

Este posibil să nu primiți un răspuns de la ESET

Veți primi un răspuns de la ESET numai dacă mai sunt necesare informații suplimentare. Serverele noastre primesc zilnic zeci de mii de fișiere, așadar este imposibil să răspundem la toate trimiterile.

Dacă mostra se dovedește o aplicație dăunătoare sau un site web dăunător, detectarea sa va fi adăugată la una dintre actualizările ESET ulterioare.