Cheie de licență ESET gratuită

Licența completă pentru ESET Smart Security Premium nu este gratuită.

Cheia de licență ESET este o combinație unică de litere și cifre separate prin liniuță, furnizată de ESET pentru a permite utilizarea legală a ESET Smart Security Premium, în conformitate cu Acordul de licență pentru utilizatorul final. Fiecare Utilizator final este dreptul de a folosi Cheia de licență numai în măsura în care are dreptul să utilizeze ESET Smart Security Premium, în funcție de numărul de licențe acordate de ESET. Cheia de licență este considerată confidențială și nu poate fi distribuită, dar puteți partaja stațiile din licență folosind ESET HOME.

Este posibil să existe pe internet anumite surse care să vă furnizeze chei de licență „gratuite” pentru produse ESET, dar nu uitați următoarele:

Când apăsați pe o reclamă „Licență ESET gratuită” vă puteți compromite computerul sau dispozitivul și vă puteți infecta cu malware. Programele malware pot fi ascunse în conținut neoficial de pe web (de exemplu, clipuri video), site-uri web care afișează reclame pentru a câștiga bani în funcție de vizitele dvs. etc. Acestea reprezintă de obicei o capcană.

ESET poate să dezactiveze licențele piratate și o va face.

O cheie de licență piratată contravine Acordului de licență pentru utilizatorul final pe care trebuie să-l acceptați pentru a instala ESET Smart Security Premium.

Achiziționați licențe ESET numai folosind canalele oficiale, cum ar fi www.eset.com, distribuitori sau revânzători ESET (nu achiziționați licențe de pe site-uri web terțe neoficiale, cum ar fi eBay, și nu distribuiți licențe de la terți).

Descărcarea unui produs ESET Smart Security Premium este gratuită, dar activarea pe parcursul instalării necesită o cheie de licență ESET validă (puteți descărca și instala produsul, dar acesta nu va funcționa fără activare).

Nu distribuiți licența dvs. pe internet sau pe canale de socializare media, deoarece s-ar putea răspândi.

Pentru a identifica și a raporta o licență ESET piratată, vizitați articolul din Baza noastră de cunoștințe pentru instrucțiuni.


Dacă nu sunteți convins să achiziționați un produs ESET Security, puteți folosi o versiune trial până când vă decideți:

1.Activați ESET Smart Security Premium folosind o licență pentru versiunea gratuită de încercare

2.Participați în in Programul ESET BETA

3.Instalați gratuit ESET Mobile Security, dacă folosiți un dispozitiv mobil Android.

Pentru a obține o reducere sau a vă extinde licența:

Recomandați ESET Smart Security Premium unui prieten

Reînnoiți produsul ESET (dacă anterior ați avut o licență activă) sau activați-l pentru o perioadă mai lungă