Unitate amovibilă criptată

Secure Data vă permite să creați directoare criptate pe unități amovibile. Pentru aceasta, efectuați pașii de mai jos:

1.Introduceți unitatea amovibilă (unitate flash USB, hard disk USB) în computer.

2.Faceți clic pe Unitate amovibilă în ecranul Criptați date pe acest computer sau pe o unitate amovibilă.

3.Selectați unitatea amovibilă de criptat și faceți clic pe Continuare.
Faceți clic pe Reîmprospătare pentru a actualiza lista unităților care pot fi criptate. Unitățile criptate sau neacceptate nu vor fi afișate.
Dacă doriți să decriptați directorul securizat de pe unitatea amovibilă selectată pe orice dispozitiv Windows fără ca produsul ESET Smart Security Premium să trebuiască să fie instalat, selectați Decriptați directorul pe orice dispozitiv Windows.

essp_select_removable_drive

4.Setați parola dorită pentru directorul criptat de pe unitatea amovibilă. Dacă nu doriți ca unitatea virtuală să fie decriptată în mod automat atunci când vă conectați în contul Windows, deselectați opțiunea Decriptare automată în acest cont Windows. Faceți clic pe Continuare.

essp_Secured_Data_setPassword

5.Unitatea amovibilă este protejată, iar directorul criptat de pe aceasta este gata de utilizare.

essp_Secured_Data_removable_done

Din acest moment, când conectați unitatea amovibilă la un computer pe care produsul Secure Data nu este instalat, directorul criptat nu va fi vizibil. Când conectați unitatea amovibilă la un computer pe care produsul Secure Data este instalat, vi se va solicita să introduceți parola pentru decriptarea unității amovibile. Dacă nu introduceți parola, directorul criptat va fi vizibil, dar nu va fi accesibil.