Actualizări

Actualizarea regulată a produsului ESET Smart Security Premium este cea mai bună metodă de a asigura nivelul maxim de securitate pe computerul dvs. Modulul Actualizare asigură că atât modulele de program, cât și componentele sistemului sunt întotdeauna actualizate.

Cu clic pe Actualizare în fereastra principală a meniului, puteți vizualiza starea curentă a actualizării, inclusiv data și ora ultimei actualizări reușite și dacă este necesară o actualizare.

Pe lângă actualizările automate, puteți face clic pe Căutare actualizări pentru a declanșa o actualizare manuală.

PAGE_UPDATE

Fereastra Setare avansată (faceți clic pe Setare în meniul principal, apoi faceți clic pe Setări avansate sau apăsați pe tasta F5 a tastaturii) conține opțiuni suplimentare de actualizare. Pentru a configura opțiuni avansate de actualizare, cum ar fi modul de actualizare, accesul la serverul proxy și conexiunile LAN, faceți clic pe Actualizare în arborele Setare avansată.

Dacă aveți probleme cu o actualizare, faceți clic pe Golire pentru a goli memoria cache de actualizări. Dacă în continuare nu puteți actualiza modulele de program, consultați secțiunea Depanarea mesajului „Nu s-a reușit actualizarea modulelor”.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK