Conectați-vă la ESET HOME

Există mai multe metode disponibile pentru a vă conecta la contul dvs. ESET HOME:

Utilizați adresa de e-mail și parola pentru ESET HOME – Tastați adresa de e-mail și parola pe care le-ați folosit pentru a crea contul ESET HOME și faceți clic pe Conectare.

Folosiți contul Google/AppleID – Faceți clic pe Continuați cu Google sau Continuați cu Apple și conectați-vă cu contul corespunzător. După conectarea cu succes, veți fi redirecționat către pagina web de confirmare ESET HOME. Pentru a continua, comutați înapoi la fereastra produsului ESET. Pentru mai multe informații despre conectarea cu contul Google/AppleID, consultați instrucțiunile din ESET HOME secțiunea de ajutor online.

Scanați codul QR – Faceți clic pe Scanare cod QR pentru a afișa codul QR. Deschideți aplicația mobilă ESET HOME și scanați codul QR sau îndreptați camera dispozitivului spre codul QR. Pentru mai multe informații, consultați instrucțiunile din ESET HOME secțiunea de ajutor online.


note

Dacă nu aveți un cont ESET HOME, faceți clic pe Creare cont pentru a vă înregistra sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

Dacă v-ați uitat parola, faceți clic pe Am uitat parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

MONITOR_RED Conectarea nu a reușit - erori uzuale.

BEGINNER_MYESET