Koppelen aan ESET HOME

Koppel uw apparaat met de ESET HOME om al uw geactiveerde ESET-licenties en -apparaten weer te geven en te beheren. U kunt uw licentie vernieuwen, upgraden of verlengen en belangrijke licentiegegevens bekijken. In de ESET HOME-beheerportal of mobiele app kunt u de instellingen van Anti-Diefstal bewerken, verschillende licenties toevoegen, producten naar uw apparaten downloaden, de productbeveiligingsstatus controleren en licenties per e-mail delen. Ga voor meer informatie naar de online Help-pagina's van ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Uw apparaat koppelen aan ESET HOME:


note

Als u tijdens de installatie een koppeling maakt met ESET HOME of wanneer u ESET HOME-account gebruiken als activeringsmethode selecteert, moet u de instructies in het onderwerpESET HOME-account gebruiken volgen.

Als u ESET Smart Security Premium al hebt geïnstalleerd en geactiveerd met een licentie die aan uw ESET HOME-account is toegevoegd, kunt u uw apparaat in de ESET HOME-portal aan ESET HOME koppelen. Volg de instructies in de online-Help-handleiding van ESET HOME en sta de koppeling toe in ESET Smart Security Premium.

1.Klik in het hoofdprogrammavenster op ESET HOME > Koppelen aan ESET HOME of klik op de melding Koppelen aan ESET HOME in Dit apparaat koppelen aan ESET HOME-account.

2.Meld u aan bij uw ESET HOME account.


note

Als u geen ESET HOME-account hebt, klikt u op Account maken om u te registreren of raadpleeg de instructies in de online-Help van ESET HOME.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volg de stappen op het scherm of raadpleeg de instructies in de online-Help van ESET HOME.

3.Stel een Apparaatnaam in en klik op Doorgaan.

4.Wanneer de koppeling tot stand is gebracht, wordt er een detailvenster weergegeven. Klik op Gereed.