Újdonságok

Újdonságok az ESET Smart Security Premium 15-es verziójában

Továbbfejlesztett Hálózatfelügyelet (korábban Összekapcsolt otthon)

Segít megvédeni a hálózatot és az IoT-eszközöket, és megjeleníti a routerhez csatlakoztatott eszközöket. Nézze meg, hogyan ellenőrizheti az Ön által használt hálózatokat, és hogy milyen eszközök csatlakoznak.

ESET HOME (korábban myESET)

Átláthatóbb és részletesebb felügyeleti lehetőségeket nyújt a csatlakoztatott eszközök biztonságát illetően. Védelmet telepíthet új eszközökre, hozzáadhat és megoszthat licenceket, valamint a mobilalkalmazás vagy a webportál révén fontos értesítéseket kaphat. További információkért tekintse meg a ESET HOME online súgóját.

Továbbfejlesztett Behatolásmegelőző rendszer (HIPS)

Ellenőrzi azokat a memóriaterületeket is, amelyek csak kifinomultabb kártevőinjektálási technikákkal módosíthatók. Fejlesztéseinknek köszönhetően ezek a támadási eljárások is észlelhetővé válnak.

ESET LiveGuard

Önre szabott első osztályú védelmi technológia. Ez az új, automatikusan konfigurált biztonsági réteg észleli és hatástalanítja a korábban még soha látott fenyegetéseket is, és feldolgozza az információkat a későbbi észlelésekhez. Tudjon meg többet a LiveGuardról.


Az ESET Smart Security Premium új funkcióival kapcsolatos képekről és további információkról Az ESET otthoni termékek legújabb verziójának újdonságai című témakörben olvashat.


note

Az újdonságokról szóló értesítések letiltásához kattintson a További beállítások > Értesítések > Asztali értesítések elemre. Kattintson az Asztali értesítések szöveg melletti Szerkesztés gombra, és törölje a jelet az Újdonságokról szóló értesítések megjelenítése jelölőnégyzetből. Az értesítésekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg az Értesítések szakaszt.