ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. Az ESET LiveGrid® keresőmotor legújabb, a Tűzfal és a Levélszemétszűrő modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Smart Security Premium egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.

Szolgáltatások és előnyök

Újratervezett felhasználói felület

Ennek a verziónak a felhasználói felülete újra lett tervezve, és egyszerűsödött a használhatósági tesztek eredménye alapján. A felhasználói felület szövegei és értesítései alapos ellenőrzésen estek át, és a felület már a jobbról balra író nyelveket (például héber és arab) is támogatja. Az online súgó az ESET Smart Security Premium termék része lett, és dinamikusan frissített támogatási tartalommal áll rendelkezésre.

Vírus- és kémprogramvédelem

Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. A kiterjesztett heurisztikai észlelés korábban soha nem látott kártevőket észlel, így védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetésekkel szemben, és még azt megelőzően semlegesíti azokat, hogy bármilyen kárt okozhatnának. A webhozzáférés-védelem és az adathalászat elleni védelem figyeli a böngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (az SSL-t is beleértve). Az e-mail védelem a POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül folytatott e-mailes kommunikáció felügyeletét biztosítja.

Rendszeres frissítések

A keresőmotor (korábbi nevén „vírusdefiníciós adatbázis”) és a programmodulok rendszeres frissítésével biztosítható a legjobban a számítógép legmagasabb fokú védelme.

ESET LiveGrid®
(Felhőalapú megbízhatóság)

A futó folyamatok és fájlok megbízhatóságát közvetlenül az ESET Smart Security Premium alkalmazásból ellenőrizheti.

Eszközfelügyelet

Automatikusan ellenőrzi az összes USB flash meghajtót, memóriakártyát, CD-t és DVD-t. Letiltja a cserélhető adathordozókat az adathordozó típusa, a gyártó, a méret és más attribútumok alapján.

Behatolásmegelőző rendszer

Részletesen testre szabhatja a rendszer működését, szabályokat adhat meg a rendszer beállításjegyzékére, az aktív folyamatokra és programokra vonatkozóan, és pontosíthatja a biztonsági állapotát.

Játékos üzemmód

Elhalasztja a felugró ablakok megjelenését, a frissítéseket és minden egyéb, a rendszert igénybe vevő tevékenységet, hogy a rendszererőforrásokat a játékokhoz vagy más teljes képernyős tevékenységekhez őrizze meg.

Az ESET Smart Security Premium szolgáltatásai

Netbank- és tranzakcióvédelem

A Netbank- és tranzakcióvédelem biztonságos böngészőt nyújt az online banki tranzakciók vagy online fizetőfelületek használatakor, hogy minden online tranzakció megbízható és biztonságos környezetben történjen.

Hálózati definíciók támogatása

A hálózati definíciók lehetővé teszik a felhasználók eszközeitől érkező vagy azokra irányuló kártékony forgalom (például botok és exploitcsomagok) gyors azonosítását és tiltását. Ez a funkció a Botnet elleni védelem bővítésének tekinthető.

Intelligens tűzfal

Megakadályozza, hogy jogosulatlan felhasználók hozzáférjenek számítógépéhez, és megszerezzék személyes adatait.

ESET Levélszemétszűrő

A levélszemét a teljes levelezés mintegy 50 százalékát teszi ki. A levélszemétszűrés megoldást nyújt erre a problémára.

Lopásvédelem

Az Lopásvédelem növeli a felhasználó biztonságát a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén. Miután a felhasználók telepítik az ESET Smart Security Premium alkalmazást és az Lopásvédelem szolgáltatást, eszközük megjelenik a webes felület listájában. A webes felületen a felhasználók kezelhetik az Lopásvédelem konfigurációját, és beállíthatják a lopásvédelmi funkciókat az eszközükön.

Szülői felügyelet

A különféle webhely-kategóriák letiltásával biztosítja családja védelmét az esetlegesen nem kívánt webes tartalmak ellen.

Password Manager

a Password Manager megvédi és tárolja jelszavait és személyes adatait.

Adattitkosítás

Segítségével titkosíthatja a számítógépen található adatokat és USB-meghajtókat a magán- és bizalmas jellegű információk védelme érdekében.

ESET LiveGuard

Felfedezi és hatástalanítja a korábban még soha látott fenyegetéseket is, és feldolgozza az információkat a későbbi észlelésekhez.

Az ESET Smart Security Premium szolgáltatásainak működéséhez aktív licencre van szükség. Javasoljuk, hogy az ESET Smart Security Premium licencének a lejárata előtt néhány héttel újítsa meg a licencét.