ESET-termék ajánlása ismerősnek

Ez az ESET Smart Security Premium-verzió ajánlási bónuszokat kínál, így lehetőséget adhat családjának és ismerőseinek, hogy kipróbáljanak egy ESET-terméket. Próbalicenccel aktivált termékből is küldhet ajánlást. Ha egy adott ajánlás termékaktiválást eredményez, akkor Ön és az ismerőse egy havi teljes védelmet kap ajándékba a próbalicenchez.

A telepített ESET Smart Security Premium segítségével ajánlhat terméket. Attól függ, hogy milyen terméket ajánlhat, hogy melyik termékből adja le az ajánlást – lásd az alábbi táblázatot.

Telepített termék

Ajánlható termék

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Termék ajánlása

Ajánlási hivatkozás küldéséhez kattintson az Ajánlás ismerősnek elemre az ESET Smart Security Premium főmenüjében. Kattintson az Ajánlási hivatkozás megosztása elemre. A termék ekkor generál egy ajánlási linket, amely egy új ablakban jelenik meg. Másolja át és küldje el a családjának és az ismerőseinek. Közvetlenül az ESET-termékből megoszthatja az ajánlási linket a Megosztás a Facebookon, az Ajánlja gmailes ismerőseinek és a Megosztás a Twitteren funkciók segítségével.

Ha ismerőse rákattint az Öntől kapott ajánlási linkre, akkor a rendszer átirányítja egy weboldalra, ahol letöltheti a terméket, és INGYENESEN egy hónapos védelmet kap. Ön mint a próbaverzió felhasználója értesítést kap minden sikeresen aktivált ajánlási linkről, és a licenc automatikusan meghosszabbodik egy hónappal INGYENESEN. Ilyen módon akár 5 hónappal INGYENESEN meghosszabbíthatja a védelmet. Az ESET-termék Ajánlás ismerősnek ablakában megnézheti, hogy hány ajánlási linket aktiváltak sikeresen.


note

Előfordulhat, hogy az ajánlási funkció nem érhető el az Ön nyelvén/régiójában.