Webhelykivételek

Ha fel szeretne venni egy kivételt egy webhelyhez, válassza a Beállítások > Biztonsági eszközök > Szülői felügyelet lehetőséget, majd kattintson a Kivétel felvétele webhelyhez elemre.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Írjon be egy URL-címet a Webhely URL-címe mezőbe, válassza ki a MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (engedélyezve) vagy a MAIN_SETTING_ICON_DENY (letiltva) lehetőséget az egyes felhasználói fiókokhoz, majd az OK gombra kattintva vegye fel a listára a kivételt.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Ha egy URL-címet törölni szeretne a listából, válassza a Beállítások > Biztonsági eszközök > Szülői felügyelet lehetőséget, majd kattintson a kívánt felhasználói fiók csoportjában a Letiltott tartalmak és beállítások elemre, majd a Kivétel fülre, a lapon jelölje ki a kivételt, és kattintson az Eltávolítás gombra.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

Az URL-címlistában a speciális szimbólumok, nevezetesen a * (csillag) és a ? (kérdőjel) nem használhatók. A több felső szintű tartománnyal rendelkező weboldalcímeket például kézzel kell megadni (mintaoldal.comexamplepage.com, examplepage.skmintaoldal.hu stb.). Amikor felvesz egy tartományt a listára, a tartományban és az altartományokban található összes tartalom (például az al.mintaoldal.comsub.examplepage.com) letiltott vagy engedélyezett lesz a kiválasztott URL-alapú művelet alapján.


note

Az egyes weboldalak letiltása és engedélyezése pontosabb szabályozást tesz lehetővé a weboldal-kategóriák letiltásánál és engedélyezésénél. E beállítások megváltoztatásakor és valamely kategória/weboldal listára történő felvételekor legyen elővigyázatos.