A program frissítése

Az ESET Smart Security Premium rendszeres frissítésével biztosítható a leghatékonyabban a számítógép maximális védelme. A Frissítés modul biztosítja, hogy a programmodulok és a rendszerösszetevők mindig naprakészek legyenek.

A program főablakának Frissítés elemére kattintva megjelenítheti az aktuális frissítési állapotot, beleértve az utolsó sikeres frissítés dátumát és időpontját, valamint azt, hogy szükség van-e frissítésre.

Az automatikus frissítések mellett manuális frissítést indíthat a Frissítések keresése gombra kattintva. A kártevő kódok elleni maradéktalan védelem fontos része a programmodulok és a programösszetevők rendszeres frissítése. Ezért érdemes figyelmet fordítania a termékmodulok beállítására és működtetésére. A terméket a licenckulccsal kell aktiválni, hogy elérhetők legyenek a frissítések. Ha a telepítés során nem adta meg a licencadatokat, meg kell adnia a licenckulcsot a termék aktiválásához, hogy frissítéskor hozzáférjen az ESET frissítési szervereihez.


note

A licenckulcsot az ESET küldte el e-mailben az ESET Smart Security Premium megvásárlása után.

PAGE_UPDATE

Jelenlegi verzió – Megjeleníti a telepített aktuális szoftververzió számát.

Utolsó sikeres frissítés – Itt látható a legutóbbi sikeres frissítés dátuma. Ha nem látható friss dátum, lehetséges, hogy a termékmodulok elavultak.

Utolsó sikeres frissítéskeresés – Itt látható a legutóbbi sikeres frissítéskeresés dátuma.

Az összes modul megjelenítése – Itt látható a telepített programmodulok listája.

A Frissítések keresése gombra kattintva beolvashatja az ESET Smart Security Premium legújabb elérhető verzióját.


A frissítési folyamat

A Frissítések keresése gombra kattintást követően elindul a letöltés. Megjelenik a letöltési folyamatjelző sáv, illetve látható a letöltésből hátralévő idő. A frissítést A frissítés megszakítása gombra kattintva megszakíthatja.

PAGE_UPDATE_02


important

Normál körülmények között egy zöld pipa jelzi a Frissítés ablakban, hogy a program naprakész. Ha nem látható a zöld pipa, akkor a program elavult, és sokkal sérülékenyebb a fertőzésekkel szemben. Kérjük, minél hamarabb frissítse a programmodulokat.


Sikertelen frissítés

Ha sikertelen modulfrissítésről kap üzenetet, akkor azt a következők okozhatták:

1.Érvénytelen licenc – Az aktiváláshoz használt licenc érvénytelen vagy lejárt. A fő programablakban kattintson a Súgó és támogatás > Licenc módosítása elemre, és írjon be egy új licenckulcsot.

2.A letöltést a felhasználó megszakította – Ezt a nem megfelelő internetes kapcsolatbeállítások okozhatják. Ellenőrizze az internetkapcsolatot (ezt megteheti egy tetszőleges weboldal megnyitásával a böngészőben). Ha a webhely nem nyílik meg, valószínű, hogy nincs internetkapcsolat, vagy a számítógépen csatlakozási problémák léptek fel. Internetkapcsolati problémáit internetszolgáltatója felé jelezheti.

PAGE_UPDATE_03


important

Azt javasoljuk, hogy indítsa újra a számítógépet, miután nem sikerült az ESET Smart Security Premium frissítése egy újabb termékverzióra, hogy az összes programmodul megfelelően frissüljön. A rendszeres modulfrissítések után nem kell újraindítani a számítógépet.


note

További információk erről A „Modulok frissítése sikertelen” üzenet hibaelhárítása című fejezetben találhatók.