Internetes védelem

A web- és e-mail-védelem konfigurálásához kattintson az Internetes védelem elemre a Beállítások ablakban. Innen a részletesebb programbeállításokat is elérheti.

Az egyes védelmi modulok szüneteltetéséhez vagy letiltásához kattintson a csúszkára MODULE_ENABLED.


warning

A védelmi modulok kikapcsolása esetén csökkenhet a számítógép védelmi szintje.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Kattintson a fogaskerék ikonra GEAR a web/e-mail/adathalászat elleni védelem/levélszemétszűrő védelem beállításainak megnyitásához a További beállítások ablakban.

Az internetkapcsolatra való képesség a személyi számítógépek szabványos funkciója. Sajnos az internet mára a kártevő kódok terjesztésének elsődleges közegévé vált. Emiatt nagyon fontos a webhozzáférés-védelem beállításainak körültekintő konfigurálása.

E-mail védelem – A POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül érkező e-mail kommunikáció szabályozását biztosítja. A levelezőprogramba beépülő modul segítségével az ESET Smart Security Premium a levelezőprogramtól érkező minden kommunikáció ellenőrzésére képes.

A Levélszemétszűrő kiszűri a kéretlen e-maileket.

A Levélszemétszűrő esetén kattintson a fogaskerékre GEAR, majd válasszon a következő lehetőségek közül:

Konfigurálás – Megnyitja a levélszemétszűrő speciális beállításait.

Felhasználói címlista (ha engedélyezve van) – Megnyit egy párbeszédablakot, ahol címeket adhat hozzá, szerkeszthet vagy törölhet a levélszemétszűrő szabályok meghatározásához. A listában szereplő szabályok az aktuális felhasználóra fognak vonatkozni.

Globális címlista (ha engedélyezve van) – Megnyit egy párbeszédablakot, ahol címeket adhat hozzá, szerkeszthet vagy törölhet a levélszemétszűrő szabályok meghatározásához. A listában szereplő szabályok minden felhasználóra vonatkozni fognak.

Adathalászat elleni védelem – Lehetővé teszi, hogy letiltson olyan weboldalakat, amelyek adathalászati tartalmat terjesztenek. Erősen javasoljuk, hogy hagyja bekapcsolva az adathalászat elleni védelmet.