Értesítések | Hálózatfelügyelet

Az alábbi értesítések jelenhetnek meg, amikor az ESET Smart Security Premium valamilyen biztonsági rést fedez fel az útválasztóján. Minden értesítés tartalmaz egy rövid leírást, és megoldást vagy lépéseket biztosít, amelyeket elvégezve csökkentheti az útválasztó biztonsági rését. Ha nincs gyakorlata az útválasztó beállításában, azt javasoljuk, lépjen kapcsolatba az útválasztó gyártójával vagy az internetszolgáltatójával.

MONITOR_ORANGE Lehetséges biztonsági rés található

Előfordulhat, hogy útválasztója olyan ismert biztonsági réseket tartalmaz, amelyek következtében könnyedén megtámadható és kihasználható lesz. Frissítse az útválasztó belső vezérlőprogramját.

MONITOR_RED Biztonsági rés található

Útválasztója olyan ismert biztonsági réseket tartalmaz, amelyek következtében könnyedén megtámadható és kihasználható lesz. Frissítse az útválasztó belső vezérlőprogramját.

MONITOR_RED A program kártevőt talált

Útválasztóját kártevő fertőzte meg. Indítsa újra az útválasztót, és ismételje meg az ellenőrzést.

MONITOR_RED Gyenge útválasztói jelszó

Útválasztóján gyenge a jelszó, és mások könnyedén kitalálhatják. Módosítja jelszavát az útválasztón.

MONITOR_ORANGE Kártékony hálózati átirányítás

Internetes forgalmát valószínűleg kártékony webhelyekre irányították át. Ez azt jelentheti, hogy illetéktelenül hozzáfértek az útválasztójához. Módosítsa a DNS-szerver beállítását az útválasztón.

MONITOR_ORANGE Nyílt hálózati szolgáltatások

Útválasztója olyan hálózati szolgáltatásokat futtat, amelyeket mások kihasználhatnak. Ezt az illetéktelenül elért útválasztó nem megfelelő konfigurációja okozhatja. Ellenőrizze az útválasztó konfigurációját.

MONITOR_RED Érzékeny nyílt hálózati szolgáltatások

Útválasztója olyan érzékeny hálózati szolgáltatásokat futtat, amelyeket mások kihasználhatnak. Ezt az illetéktelenül elért útválasztó nem megfelelő konfigurációja okozhatja. Ellenőrizze az útválasztó konfigurációját.

MONITOR_ORANGE Elavult belső vezérlőprogram

Útválasztója belső vezérlőprogramja elavult, és biztonsági réseket tartalmazhat. Frissítse a belső vezérlőprogramot az útválasztón.

MONITOR_RED Kártékony útválasztó-beállítás

Az útválasztója által használt DNS-szerver kártékony, és előfordulhat, hogy veszélyes webhelyekre küldi. Ez azt jelentheti, hogy illetéktelenül hozzáfértek az útválasztójához. Módosítsa a DNS-szerver beállítását az útválasztón.

icon_details_hover Hálózati szolgáltatások

Útválasztója szokásos hálózati szolgáltatásokat futtat. Ezekre a hálózatnak van szüksége, és valószínűleg biztonságosak. Ellenőrizze az útválasztó konfigurációját.