Outlook Express- és Windows Mail-eszköztár

Az Outlook Express és a Windows Mail levelezőprogram védelme beépülő modulként valósul meg. Az ESET Smart Security Premium telepítését követően a vírusvédelmi,a levélszemétszűrő és a további védelmi funkciók megjelennek az Outlook Express és a Windows Mail alkalmazásban:

Levélszemét – A gombra kattintva levélszemétként jelölheti meg a kijelölt üzenetet. A megjelölés után a program elküldi az e-mail ujjlenyomatát a levélszemét-definíciókat tároló központi szervernek. Ha több felhasználótól is hasonló ujjlenyomatok érkeznek a szerverre, az üzenet a továbbiakban levélszemétnek minősül.

Jó levél – A kijelölt üzenetet jó levélként jelöli meg.

Levélszemétküldő cím – Felveszi egy új feladó címét a tiltólista. A listán szereplő címekről érkező összes üzenet automatikusan levélszemétnek minősül.


warning

Óvakodjon a hamisítástól, azaz amikor egy üzenetben hamisan másvalaki címe szerepel feladóként. Ennek célja, hogy a címzetteket az e-mail elolvasására és megválaszolására késztesse.

Megbízható cím – Felveszi egy új feladó címét az engedélyezőlistára. Az engedélyezőlistán szereplő címekről érkező üzenetek sosem minősülnek automatikusan levélszemétnek.

ESET Smart Security Premium – Kattintson duplán az ikonra az ESET Smart Security Premium főablakának megnyitásához.

Üzenetek újraellenőrzése – Az e-mailek ellenőrzésének kézi indítása. Az ellenőrzéshez kijelölheti az ellenőrizendő üzeneteket, illetve újraellenőriztetheti a beérkezett e-maileket. További információt az E-mail védelem című témakörben talál.

Víruskereső beállításai – Az E-mail védelem beállítási lehetőségeit jeleníti meg.

Levélszemétszűrő beállításai – A Levélszemétszűrő beállítási lehetőségeit jeleníti meg.

Felhasználói felület

Megjelenés testreszabása – A levelezőprogramhoz telepített eszköztár megjelenésének testreszabása. A parancs melletti pipa törlésével a levelezőprogram paramétereitől függetlenül szabhatja testre a program megjelenését.

Szöveg megjelenítése – Feliratok megjelenítése az ikonok mellett.

Szöveg jobbra – Az ikonfeliratok áthelyezése az ikonok jobb oldalára.

Nagy ikonok – Nagyméretű ikonok megjelenítése az eszköztáron.