A rendszer tálcaikonja

A legfontosabb beállítási lehetőségek és funkciók a rendszertálca TRAY_ICON ikonjára a jobb gombbal kattintva érhetők el.

MENU

A védelem ideiglenes kikapcsolása – Megjeleníti a fájlok, a webes tevékenységek és az elektronikus levelezés felügyeletén keresztül a rendszert a kártékony rendszertámadásoktól védő Keresőmotor funkciót letiltó megerősítési párbeszédpanelt.

Az Időpont legördülő listában adhatja meg, hogy milyen időtartamra szeretné letiltani a védelmet.

MENU_TIME

Tűzfal felfüggesztése (az összes forgalom engedélyezése) – A tűzfal inaktív állapotba kapcsolása. További információt a Hálózat című témakörben talál.

Minden forgalom tiltása – Az összes hálózati forgalom tiltása. Az újbóli engedélyezéshez kattintson Az összes hálózati forgalom tiltásának megszüntetése elemre.

További beállítások – Ezt a lehetőséget választva megnyithatja a További beállítások fát. A párbeszédpanel másképp is megnyitható, például az F5 billentyű lenyomásával, illetve a Beállítások > További beállítások lehetőségre kattintva.

Naplófájlok – A naplófájlok tájékoztatást nyújtanak a programban bekövetkezett fontos eseményekről, illetve az észlelt veszélyekről.

Az ESET Smart Security Premium megnyitása – Megnyílik az ESET Smart Security Premium fő programablaka a tálcaikonról.

Ablakelrendezés alaphelyzetbe állítása – Az ESET Smart Security Premium ablakának visszaállítása az eredeti méretére és eredeti pozíciójába a képernyőn.

Frissítések keresése – Elindítja a keresőmotor (korábbi nevén vírusdefiníciós adatbázis) frissítését, és így biztosítja a kártékony kódok elleni védelmi szintet.

Névjegy – Rendszerinformációk megjelenítése, köztük az ESET Smart Security Premium telepített verziójának számával és a telepített programmodulok adataival. Itt megtalálható a licenc lejárati dátuma, valamint az operációs rendszerre és a rendszererőforrásokra vonatkozó információk.