Súgótémakörök

Üdvözli az ESET Smart Security Premium felhasználói útmutatója! A súgóbeli információk segítenek a termék megismerésében és a számítógép biztonságosabbá tételében.

Első lépések

Javasoljuk, hogy az ESET Smart Security Premium használata előtt ismerkedjen meg azokkal a különféle fertőzéstípusokkal és távoli támadásokkal, amelyekkel találkozhat a számítógép használata közben.

Az ESET Smart Security Premium új funkcióit felsoroló listát is összeállítottuk, valamint egy útmutatót is biztosítunk az alapvető beállítások konfigurálásához.

Az ESET Smart Security Premium súgótémaköreinek használata

A súgótémakörök fejezetekből és alfejezetekből állnak. Az F1 billentyűt lenyomva megtekintheti az éppen aktív ablakkal kapcsolatos információkat.

A súgóban kulcsszavakkal és tetszőleges keresőkifejezésekkel is kereshet. A két módszer között az a különbség, hogy a kulcsszavak logikailag olyan súgótémakörökhöz is kapcsolódhatnak, melyek szövegében nem szerepel az adott kulcsszó. A szabadszavas keresés esetén azok a témakörök jelennek meg, melyek szövege tartalmazza a keresett szót vagy szavakat.

A konzisztencia érdekében és a félreértések elkerülése végett a jelen útmutatóban használt terminológia az ESET Smart Security Premium paraméternevein alapul. A különös jelentőséggel bíró témakörök kiemelésére emellett egy egységes szimbólumkészletet is használunk.


note

A megjegyzések rövid észrevételek. Bár kihagyhatja, a megjegyzések értékes információkat nyújtanak, amilyenek például az adott funkciók vagy egy kapcsolódó témakörre mutató hivatkozás.


important

Azt javasoluk, hogy ne hagyja ki ezt a lépést. Általában nem kritikus fontosságú, de jelentős információkról van szó.


warning

Ezek az információk különleges figyelmet és elővigyázatosságot igényelnek. A figyelmeztetések kifejezetten arra szolgálnak, hogy figyelembevételükkel elkerülhesse a potenciálisan kárt okozó hibákat. Olvassa el, és értelmezze az ilyen figyelmeztetéseket, mivel rendkívül érzékeny rendszerbeállításokra vagy egyéb, kockázattal járó körülményekre hívják fel a figyelmét.


example

Ezek használatot bemutató esetek vagy gyakorlati példák, amelyek bizonyos funkciók vagy szolgáltatások használatának a megismerését segítik.

Konvenció

Jelentés

Félkövér formázás

A felhasználói felület elemeinek (például mezők és gombok) neve.

Dőlt formázás

Az Ön által megadandó információk helyőrzője. A fájlnév vagy az elérési út például azt jelenti, hogy Önnek meg kell adnia a tényleges elérési utat vagy fájlnevet.

Courier New

Kódminták vagy parancsok

Hivatkozás

Gyors és egyszerű hozzáférést nyújt az útmutatón belül hivatkozott témakörre vagy külső webhelyre. A hivatkozások kék színűek, és előfordulhat, hogy alá vannak húzva.

%ProgramFiles%

A Windows rendszerben telepített programokat tároló Windows rendszerbeli könyvtár.

A súgótartalom elsődleges forrása az online súgó. Az online súgó legújabb verziója automatikusan megjelenik, ha aktív az internetkapcsolat.