Levélszemét-címlisták

Az ESET Smart Security Premium levélszemétszűrő szolgáltatása lehetővé teszi a névjegyalbumok különböző paramétereinek a beállítását.

Felhasználói címlista engedélyezése – A jelölőnégyzet bejelölésével aktiválhatja a felhasználói címlistát.

Felhasználói címlista – Azone-mail-címek listája, ahol címeket adhat hozzá, szerkeszthet vagy törölhet a levélszemétszűrő szabályok meghatározásához. A listában szereplő szabályok az aktuális felhasználóra fognak vonatkozni.

Globális címlista engedélyezése – A jelölőnégyzet bejelölésével aktiválhatja az eszközön az összes felhasználó által megosztott globális címlistát.

Globális címlista – Azone-mail-címek listája, ahol címeket adhat hozzá, szerkeszthet vagy törölhet a levélszemétszűrő szabályok meghatározásához. A listában szereplő szabályok minden felhasználóra vonatkozni fognak.

Automatikus engedélyezés és felvétel a felhasználói címlistára

A névjegyalbumban szereplő címek megbízhatóként való kezelése – A névjegyalbumában szereplő címek megbízhatóként lesznek kezelve a felhasználói címlistára való felvételük nélkül is.

Címzettek címeinek hozzáadása a kimenő levelekből – A címzettek címeinek felvétele a kimenő levelekből a felhasználói címlistára engedélyezettként.

Címek hozzáadása a JÓ levéllé átminősített levelekből – A feladók e-mail-címének felvétele a JÓ levéllé átminősített levelekből a felhasználói címlistára engedélyezettként.

Automatikus hozzáadás a felhasználó címlistájához kivételként

Címek hozzáadása saját fiókokból – Címek felvétele a meglévő levelezőprogram fiókjaiból a felhasználói címlistára kivételként.