Kártevő-ellenőrzések

A Kártevőellenőrzések szakasz a További beállítások (F5) > Keresőmotor > Kártevőellenőrzések útvonalon érhető el, és különböző ellenőrzési paramétereket tartalmaz. A csoportban az alábbiakban ismertetett beállítások láthatók.

Kiválasztott profil – A kézi indítású ellenőrzés által használt paraméterek csoportja. Új létrehozásához kattintson a Szerkesztés gombra a Profilok listája felirat mellett. További információkért tekintse meg az Ellenőrzési profilok című részt.

Ellenőrizendő célterületek – Ha csak egy meghatározott célterületet szeretne ellenőrizni, kattintson a Szerkesztés gombra az Ellenőrizendő célterületek felirat mellett, majd válasszon a legördülő menü elemei közül, vagy jelölje ki a kívánt célterületeket a mappastruktúrában (fastruktúrában). További információkért tekintse meg az Ellenőrizendő célterületek című részt.

A ThreatSense-paraméterek – Ebben a csoportban további beállítások találhatók (például az ellenőrizni kívánt fájlok kiterjesztése, az alkalmazott észlelési módok és így tovább). Rákattintva megnyithat egy további ellenőrzési beállításokat tartalmazó lapot.