Böngészőn belüli értesítés

A védett böngésző a böngészőn belüli értesítések és a böngészőkeret színe révén tájékoztatja az aktuális állapotáról.

A böngészőn belüli értesítések a jobb oldali lapon jelennek meg.

BPP_BADGE

A böngészőn belüli értesítés kibontásához kattintson az ESET ikonra ICON_BPP_LOGO. Az értesítés minimalizálásához kattintson az értesítési szövegre. Az értesítés törléséhez kattintson a bezárásra szolgáló ikonra ICON_BPP_CLOSE.

Böngészőn belüli értesítések

Értesítés típusa

Állapot

Tájékoztató értesítés és zöld böngészőkeret

A maximális védelem biztosított, és a böngészőn belüli értesítés alapértelmezés szerint minimális méretű. Bontsa ki a böngészőn belüli értesítést a konfigurációs beállítások megjelenítéséhez:

A böngésző zöld keretének elrejtése – A jelölőnégyzet bejelölésével elrejtheti a böngésző körüli zöld keretet, amikor törli az értesítést. A Netbank- és tranzakcióvédelem speciális beállítása képernyőn véglegesen letilthatja a böngészőn belüli informatív értesítést és a böngésző körüli zöld keretet.

Beállítások – Megnyitja a Biztonsági eszközök beállítást.

Figyelmeztetés és narancssárga böngészőkeret

A védett böngésző a figyelmét kéri egy nem kritikus problémához. A problémával vagy megoldással kapcsolatos további információkért kövesse a böngészőn belüli értesítés utasításait.

Biztonsági riasztás és piros böngészőkeret

A böngészőt nem védi az ESET netbank- és tranzakcióvédelem. Indítsa újra a böngészőt, hogy a védelem aktív legyen. A böngészőbe betöltött fájlokkal való ütközés elhárításához vegye fel a kapcsolatot az ESET műszaki terméktámogatással a Tudásbáziscikkünk utasításainak követésével.