Integrálás a levelezőprogramokkal

Az ESET Smart Security Premium és az e-mail-kliens integrálása növeli az e-mailekben található rosszindulatú kódok elleni aktív védelem szintjét. A támogatott levelezőprogramok integrálása az ESET Smart Security Premium programban engedélyezhető. Ha integrálva van a levelezőprogramba, az ESET Smart Security Premium eszköztára közvetlenül a levelezőprogramban jelenik meg, ezzel még hatékonyabb védelmet nyújt a levelezés során. Az integrációs beállításokat a További beállítások (F5) > Web és e-mail > E-mail védelem > Integrálás a levelezőprogramokkal lehetőséget választva érheti el.

A jelenleg támogatott levelezőprogramok a következők: Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail és Windows Live Mail. Az E-mail-védelem a fenti programok beépülő moduljaként működik. A beépülő modul legfőbb előnye az, hogy független a használt protokolltól. Amikor a levelezőprogram egy titkosított üzenetet fogad, a modul visszafejti és a víruskeresőhöz küldi azt. A támogatott levelezőprogramok és verzióik teljes listáját az ESET tudásbáziscikke tartalmazza.

Tiltsa le a Mellékletkezelés optimalizálása és a Speciális levelezőprogram-feldolgozás funkciót, ha az e-mailek beolvasásakor a rendszer lassulását tapasztalja.