Üresjárat idején történő ellenőrzés

Az üresjárat idején történő ellenőrzést a További beállítások lapon, a Keresőmotor > Kártevő-ellenőrzések > Üresjárat idején történő ellenőrzés szakaszban aktiválhatja.

Üresjárat idején történő ellenőrzés

A funkció engedélyezéséhez engedélyezze az Üresjárat idején történő ellenőrzés engedélyezése csúszkát. Ha a számítógép üresjáratban van, a program néma számítógép-ellenőrzést végez az összes helyi meghajtón.

Az üresjárat idején történő ellenőrzés alapértelmezés szerint nem fut, amikor a számítógép (hordozható számítógép) akkumulátorról működik. Felülírhatja ezt a beállítást, ha a További beállítások párbeszédpanelen engedélyezi a Futtatás akkor is, ha a számítógép akkumulátorról működik csúszkát.

A További beállítások lapon engedélyezze a Naplózás engedélyezése csúszkát, ha meg szeretné jeleníteni a számítógép-ellenőrzés kimenetét a Naplófájlok szakaszban (a program főablakában kattintson az Eszközök > További eszközök > Naplófájlok elemre, majd a Napló legördülő listában válassza ki a Számítógép ellenőrzése lehetőséget.

Üresjárat idején történő ellenőrzés

Az Üresjárat idején történő ellenőrzés című részen található azoknak a feltételeknek a teljes listája, amelyeknek teljesülniük kell az üresjárat idején történő ellenőrzés kiváltásához.

A ThreatSense keresőmotor beállításai gombra kattintva módosíthatja az üresjárat idején történő ellenőrzés paramétereit (például az észlelési módokat).