Az ellenőrzésből kizárt alkalmazások listája

Az ESET Smart Security Premium alkalmazásban a tűzfal észleli azoknak az alkalmazásoknak a módosításait, amelyekhez léteznek szabályok (lásd: Alkalmazások módosításának felismerése).

Ha egyes alkalmazások esetén nem szeretné használni ezt a funkciót, kizárhatja őket a tűzfal által végzett ellenőrzésből.

Hozzáadás – Segítségével megnyithat egy ablakot, ahol kiválaszthatja a módosítások felismeréséből kizárt alkalmazások listájára felvenni kívánt alkalmazást. Választhat az olyan futó alkalmazások listájából, amelyek nyitott hálózati kommunikációt folytatnak és tűzfalszabály szerint működnek, illetve megadhat egy adott alkalmazást is.

Szerkesztés – Segítségével megnyithat egy ablakot, ahol módosíthatja a módosítások felismeréséből kizárt alkalmazások listáján lévő egyik alkalmazás helyét. Választhat az olyan futó alkalmazások listájából, amelyek nyitott hálózati kommunikációt folytatnak és tűzfalszabály szerint működnek, illetve manuálisan is módosíthatja a helyet.

Eltávolítás – Ezzel a gombbal eltávolíthatja a listában kijelölt alkalmazást a módosítások felismeréséből kizárt alkalmazások listájáról.