Szülői felügyelet engedélyezése egy fiókhoz

A szülői felügyelet az alábbi lépésekkel aktiválható egy adott felhasználói fiókhoz:

1.A szülői felügyelet alapértelmezés szerint le van tiltva az ESET Smart Security Premium alkalmazásban. A szülői felügyelet két módon aktiválható:

Kattintson a MODULE_INACTIVE elemre a Beállítások > Biztonsági eszközök > Szülői felügyelet lehetőség mellett a program főablakában, és a szülői felügyelet állapotát módosítsa engedélyezettre.

Az F5 billentyűt lenyomva nyissa meg a További beállítások fastruktúrát, lépjen a Web és e-mail > Szülői felügyelet lapra, majd aktiválja A szülői felügyelet engedélyezése szöveg melletti csúszkát.

2.A program főablakában kattintson a Beállítások > Biztonsági eszközök > Szülői felügyelet elemre. Habár a Szülői felügyelet mellett az Engedélyezve felirat látható, a Gyermekfiók védelme vagy a Szülői fiók elemre kattintva konfigurálnia kell a szülői felügyeletet a kívánt fiókhoz. Ehhez kattintson a nyilat ábrázoló szimbólumra, majd a következő ablakban válassza ki a születésnapot a hozzáférés korlátozásához, és adja meg az adott kornak megfelelő, ajánlott weboldalakat. A program engedélyezi a szülői felügyeletet a megadott felhasználói fiókhoz. A fiók neve alatt található Letiltott tartalmak és beállítások hivatkozásra kattintva a Kategóriák lapon testre szabhatja az engedélyezni vagy letiltani kívánt kategóriákat. A kategóriákba nem sorolható egyéni weboldalak engedélyezéséhez vagy letiltásához kattintson a Kivételek fülre.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL