Engedélyezés Lopásvédelem

Otthonunktól a munkahelyre vagy más nyilvános helyre történő mindennapos utazásaink során személyes eszközeink folyamatosan ki vannak téve a kockázatnak, hogy elveszítjük vagy ellopják őket. Az Lopásvédelem növeli a felhasználó biztonságát az eszköz elvesztése vagy ellopása esetén. Az Lopásvédelem lehetővé teszi az eszközhasználat figyelését és az eltűnt eszköz nyomon követését az IP-cím alapján történő helymeghatározással a ESET HOME szolgáltatásban, ami elősegíti az eszköz visszaszerzését és a személyes adatok védelmét.

Az Lopásvédelem korszerű technológiák – például a földrajzi IP-cím keresése, a webkamerával történő képrögzítés, a felhasználói fiók védelme és a készülék figyelése – használatával segíti Önt és a rendvédelmi szerveket a számítógép vagy a készülék helyének meghatározásában annak elvesztése vagy ellopása esetén. A ESET HOME szolgáltatásban megtekintheti, hogy milyen tevékenység zajlik a számítógépén vagy az eszközén.

A ESET HOME Lopásvédelem funkciójáról a ESET HOME online súgójában olvashat bővebben.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül az Lopásvédelem engedélyezéséhez és az eszköz védelméhez az elvesztése vagy ellopása esetén:

A termék telepítése után kattintson az EngedélyezésLopásvédelem gombra az Lopásvédelem aktiválásához.

Ha „Az ESET Anti-Theft rendelkezésre áll” üzenet látható a fő programablak > Kezdőképernyőn, kattintson az Lopásvédelem engedélyezése elemre.

A fő programablakból kiindulva kattintson az Eszközök > Lopásvédelem elemre.

A fő programablakból kiindulva kattintson a Beállítások > Biztonsági eszközök elemre. Kattintson a csúszka ikonra MODULE_INACTIVE Lopásvédelem, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.


important

Ha az eszköz nincs csatlakoztatva a ESET HOME szolgáltatáshoz, akkor a következőket kell tennie:

1.Jelentkezzen be a ESET HOME-fiókjába az Lopásvédelem engedélyezésekor.

2.Készüléknév beállítása.


note

Az Lopásvédelem nem támogatja a Microsoft Windows Home Server szoftvert.

Az Lopásvédelem engedélyezése után optimalizálhatja az eszköz biztonságát a fő programablak > Eszközök > Lopásvédelem lapon.