Izvanmrežna instalacija

Preuzmite i instalirajte ESET-ov Windows program za kućnu upotrebu pomoću izvanmrežnog instalacijskog programa (.exe) u nastavku.

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

 


important

Ako imate aktivnu internetsku vezu, instalirajte ESET-ov program pomoću datoteke Live Installer.

Kada pokrenete izvanmrežni instalacijski program (.exe), čarobnjak za instalaciju provest će vas kroz proces podešavanja.

INSTALLATION_WELCOME

1.Odaberite odgovarajući jezik u padajućem izborniku i kliknite Dalje.

2.Pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i kliknite Prihvaćam da biste nastavili.

3.Kliknite Preskoči prijavu. Kada uspostavite internetsku vezu, možete povezati uređaj s ESET HOME računom.

4.Kliknite Preskoči aktivaciju. ESET Smart Security Premium se mora aktivirati nakon instalacije kako bi bio u potpunosti funkcionalan. Aktivacija programa zahtijeva aktivnu internetsku vezu.

5.Čarobnjak za instalaciju pokazuje koji će se ESET-ov program instalirati na temelju preuzetog izvanmrežnog instalacijskog programa. Kliknite Dalje.

6.Odaberite svoje preferencije za ESET LiveGrid® sustav za povratne informacije i otkrivanje potencijalno nepoželjnih aplikacija. Grayware ili potencijalno nepoželjna aplikacija (PUA) široka je kategorija softvera čija namjera nije nedvosmisleno zloćudna poput drugih vrsta zlonamjernih programa, kao što su virusi ili trojanci. Više detalja potražite u poglavlju Potencijalno nepoželjne aplikacije.

7.Odaberite svoje preferencije za sudjelovanje u programu za poboljšanje iskustva korisnika. Pridruživanjem programu za poboljšanje iskustva korisnika pružate ESET-u anonimne informacije o upotrebi naših programa. Prikupljeni podaci pomoći će nam da poboljšamo vaše iskustvo i nikada ih nećemo dijeliti s trećim stranama. Koje podatke prikupljamo? Kliknite Dalje za pokretanje postupka instalacije. To bi moglo potrajati nekoliko trenutaka.

8.Kliknite Gotovo za izlazak iz čarobnjaka za instalaciju.

MONITOR_RED Alat za otklanjanje poteškoća s instalacijom.