Internetski instalacijski program

Nakon što preuzmete instalacijski paket Live Installer, dvokliknite instalacijsku datoteku i slijedite detaljne upute iz čarobnjaka za instalaciju.


important

Za ovu vrstu instalacije morate biti povezani na internet.

INSTALLATION_LIVE

1.Odaberite odgovarajući jezik u padajućem izborniku i kliknite Dalje.


note

Ako instalirate noviju verziju u odnosu na prethodnu verziju s postavkama zaštićenima lozinkom, upišite lozinku. Lozinku za postavke možete konfigurirati u kartici Podešavanje pristupa.

2.Odaberite svoje preference za sljedeće funkcije, pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i Pravila privatnosti i kliknite Nastavi ili kliknite Dopusti sve i nastavi kako biste aktivirali sve funkcije:

Sustav za povratne informacije ESET LiveGrid®

Potencijalno nepoželjne aplikacije

Program za poboljšanje iskustva korisnika


note

Ako kliknete Nastavi ili Prihvati i nastavi, prihvaćate Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i potvrđujete da ste suglasni s Pravilima privatnosti.

3.Da biste aktivirali zaštitu uređaja, upravljali njome te je pregledavali s pomoću programa ESET HOME, povežite svoj uređaj s ESET HOME računom. Kliknite Preskoči prijavu da biste nastavili bez povezivanja s ESET HOME računom. Uređaj kasnije možete povezati s ESET HOME računom.

4.Ako nastavite bez povezivanja s ESET HOME računom, odaberite opciju aktivacije. Ako instalirate noviju verziju preko prethodne, licenčni ključ se automatski unosi.

5.Čarobnjak za instalaciju određuje koji će se ESET-ov program instalirati na temelju vaše licence. Uvijek se unaprijed odabire verzija s najviše sigurnosnih funkcija. Kliknite Promijeni program ako želite instalirati drugu verziju ESET-ova programa. Kliknite Nastavi da biste pokrenuli postupak instalacije. To bi moglo potrajati nekoliko trenutaka.


note

Ako postoje ostaci (datoteke ili mape) iz ESET-ovih programa deinstaliranih u prošlosti, od vas će se zatražiti da dopustite njihovo uklanjanje. Kliknite Instaliraj za nastavak.

6.Kliknite Gotovo za izlazak iz čarobnjaka za instalaciju.

MONITOR_RED Alat za otklanjanje poteškoća s instalacijom.


note

Nakon što se program instalira i aktivira, počinje preuzimanje modula. Zaštita se pokreće i neke funkcije možda neće biti potpuno funkcionalne ako preuzimanje nije dovršeno.