Internetski instalacijski program

Nakon što preuzmete instalacijski paket Live Installer, dvokliknite instalacijsku datoteku i slijedite detaljne upute iz čarobnjaka za instalaciju.


important

Za ovu vrstu instalacije morate biti povezani na internet.

INSTALLATION_LIVE

1.Odaberite odgovarajući jezik u padajućem izborniku i kliknite Dalje. Pričekajte nekoliko trenutaka kako bi se dovršilo preuzimanje instalacijskih datoteka.

2.Pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i kliknite Prihvaćam da biste nastavili.

3.Da biste aktivirali zaštitu uređaja, upravljali njome te je pregledavali s pomoću programa ESET HOME, povežite svoj uređaj s ESET HOME računom. Kliknite Preskoči prijavu da biste nastavili bez povezivanja s ESET HOME računom.

4.Odaberite opciju aktivacije. Ako instalirate noviju verziju preko prethodne, licenčni ključ se automatski unosi.

5.Čarobnjak za instalaciju određuje koji će se ESET-ov program instalirati na temelju vaše licence. Uvijek se unaprijed odabire verzija s najviše sigurnosnih funkcija. Kliknite Promijeni program ako želite instalirati drugu verziju ESET-ova programa.

6.Odaberite svoje preferencije za ESET LiveGrid® sustav za povratne informacije i otkrivanje potencijalno nepoželjnih aplikacija. Grayware ili potencijalno nepoželjna aplikacija (PUA) široka je kategorija softvera čija namjera nije nedvosmisleno zloćudna poput drugih vrsta zlonamjernih programa, kao što su virusi ili trojanci. Više detalja potražite u poglavlju Potencijalno nepoželjne aplikacije.

7.Odaberite svoje preferencije za sudjelovanje u programu za poboljšanje iskustva korisnika. Pridruživanjem programu za poboljšanje iskustva korisnika pružate ESET-u anonimne informacije o upotrebi naših programa. Prikupljeni podaci pomoći će nam da poboljšamo vaše iskustvo i nikada ih nećemo dijeliti s trećim stranama. Koje podatke prikupljamo? Kliknite Dalje za pokretanje postupka instalacije. To bi moglo potrajati nekoliko trenutaka.

8.Kliknite Gotovo za izlazak iz čarobnjaka za instalaciju.

MONITOR_RED Alat za otklanjanje poteškoća s instalacijom.


note

Nakon što se program instalira i aktivira, počinje preuzimanje modula. Zaštita se pokreće i neke funkcije možda neće biti potpuno funkcionalne ako preuzimanje nije dovršeno.