Prijava nije uspjela – česte pogreške

Ne postoji račun s ovim podacima

Adresa e-pošte ili lozinka koju ste unijeli ne odgovara nijednom ESET HOME računu. Kliknite Pokušaj ponovno i upišite ispravnu adresu e-pošte i lozinku.

Da biste se prijavili, morate stvoriti ESET HOME račun. Ako nemate ESET HOME račun, kliknite Pokušaj ponovo > Stvori račun ili pogledajte Stvaranje novog ESET HOME računa.

Ako ste zaboravili lozinku, kliknite Zaboravio/la sam lozinku i slijedite korake na zaslonu ili pogledajte Zaboravio/la sam lozinku za ESET HOME.

Neispravna lozinka

Ova se pogreška može pojaviti ako je vaš ESET Smart Security Premium već povezan s ESET HOME računom i ako unosite promjene koje zahtijevaju prijavu (na primjer, deaktiviranje opcije anti-theft), a lozinka koju ste unijeli ne odgovara vašem računu. Upišite ispravnu lozinku i kliknite Pokušaj ponovno. Ako se još uvijek ne možete prijaviti, kliknite Pokušaj ponovno > Zaboravio/la sam lozinku da biste ponovno postavili lozinku i slijedite korake na zaslonu ili pogledajte Zaboravio/la sam lozinku za ESET HOME.

Odabrana opcija prijave ne odgovara vašem računu

Vaš je račun povezan s vašim računom na društvenim mrežama. Da biste se prijavili na ESET HOME, kliknite Nastavi sa servisom Google ili Nastavi sa servisom Apple i prijavite se u odgovarajući račun. Nakon uspješne prijave bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu ESET HOME. Svoj račun na društvenim mrežama možete odspojiti od ESET HOME računa na ESET HOME portalu.