Napredne mogućnosti skeniranja

U ovom prozoru možete odrediti napredne mogućnosti za planirani zadatak skeniranja računala. Putem padajućeg izbornika možete postaviti automatsko izvršenje akcije kada završi skeniranje:

Isključi – Kada skeniranje završi, računalo se isključuje.

Ponovno pokreni – Zatvara sve otvorene programe i restarta računalo kada završi skeniranje.

Ponovno pokreni po potrebi – računalo se ponovno pokreće samo ako je to potrebno za dovršetak čišćenja otkrivenih prijetnji.

Spavanje – Sprema vašu sesiju i stavlja računalo u privremeno stanje u kojem troši malo energije kako biste brzo mogli nastaviti s radom.

Hibernacija – Prebacuje sve što radi na sistemskoj memoriji (RAM) u posebnu datoteku na tvrdom disku. Računalo se isključuje, ali će se prilikom sljedećeg pokretanja vratiti u svoje posljednje stanje prije isključenja.

Bez radnje – Kada skeniranje završi, neće se izvršiti nijedna radnja.


note

Napominjemo da računalo u mirovanju i dalje radi. Dok radi na bateriju, njegove osnovne funkcije i dalje rade i vaše računalo i dalje troši električnu energiju. Da bi vam baterija dulje trajala, primjerice prilikom odlaska izvan ureda, preporučujemo upotrebu opcije hibernacije.

Odaberite mogućnost Korisnik ne može odustati od radnje kako biste korisnicima koji nemaju posebne ovlasti onemogućili prekidanje radnji nakon skeniranja.

Odaberite mogućnost Korisnik može pauzirati skeniranje na (min) ako želite odabranom i ograničenom broju korisnika omogućiti pauziranje skeniranja računala na određeno vremensko razdoblje.

Pogledajte i poglavlje Napredak skeniranja.