Preporučivanje ESET-ova programa prijatelju

Ova verzija programa ESET Smart Security Premium sada nudi nagrade za preporuku, tako da možete podijeliti iskustvo upotrebe ESET-ova programa s obitelji i prijateljima. Preporuke možete dijeliti i iz programa aktiviranog s pomoću probne licence. Ako ste korisnik koji rabi probnu licencu, za svaku uspješno poslanu preporuku koja dovede do aktivacije programa vi i vaš prijatelj primit ćete dodatno razdoblje upotrebe probne licence.

Preporuke možete slati s pomoću instaliranog programa ESET Smart Security Premium. Program koji možete preporučiti ovisi o programu iz kojeg šaljete preporuku. Pogledajte tablicu u nastavku.

Vaš instalirani program

Program koji možete preporučiti

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Preporučivanje programa

Da biste poslali pozivni link, kliknite Preporučite nas prijatelju u glavnom izborniku programa ESET Smart Security Premium. Kliknite Podijeli pozivni link. Program će generirati pozivni link koji će se prikazati u novom prozoru. Kopirajte link i pošaljite ga obitelji i prijateljima. Pozivni link možete podijeliti izravno iz ESET-ova programa uz pomoć opcija Podijelite na Facebooku, Preporučite nas svojim kontaktima u Gmailu i Podijelite na Twitteru.

Kada prijatelj klikne na link za preporuku koji ste mu poslali, bit će preusmjeren na web stranicu na kojoj može preuzeti program i upotrebljavati ga uz jedan dodatan mjesec BESPLATNE zaštite. Kao korisnik koji rabi probnu licencu, primit ćete obavijest za svaki link za preporuku koji se uspješno aktivira, a vaša će se licenca automatski produljiti za jedan dodatan mjesec BESPLATNE zaštite. Na taj način možete produljiti svoju BESPLATNU zaštitu za do 5 mjeseci. Broj uspješno aktiviranih linkova za preporuku možete provjeriti u prozoru Preporučite nas prijatelju u ESET-ovu programu.


note

Funkcija preporuke možda neće biti dostupna za vaš jezik/regiju.