Iznimke web stranica

Da biste dodali iznimku za web stranicu, kliknite Podešavanje > Sigurnosni alati > Roditeljska kontrola, a zatim kliknite Dodaj iznimku za web stranicu.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Unesite URL u polje URL web stranice, odaberite MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (dopušteno) ili MAIN_SETTING_ICON_DENY (blokirano) za pojedini korisnički račun i zatim kliknite U redu da biste ga dodali na popis.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Za brisanje URL adrese s popisa kliknite Podešavanje > Sigurnosni alati > Roditeljska kontrola, kliknite Blokirani sadržaj i postavke pod željenim korisničkim računom, kliknite karticu Iznimka, odaberite iznimku i kliknite Ukloni.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

Na popisu URL adresa ne mogu se koristiti posebni simboli * (zvjezdica) i ? (upitnik). Na primjer, adrese web stranica s više TLD-ova moraju se unijeti ručno (stranicaprimjer.comexamplepage.com, examplepage.skstranicaprimjer.sk, itd.). Kada na popis dodate domenu, sav sadržaj koji se nalazi u toj domeni i svim poddomenama (npr, sub.examplepage.comsub.examplepage.com) bit će blokiran ili dopušten ovisno o vašem odabiru radnje na temelju URL-a.


note

Blokiranje ili dopuštanje određene web stranice može biti preciznije od blokiranja ili dopuštanja kategorije web stranica. Budite pažljivi pri mijenjanju tih postavki i dodavanju kategorije/web stranice na popis.