Popis spam adresa/pouzdanih adresa/iznimki

Da bi se osigurala zaštita od neželjene pošte, program ESET Smart Security Premium omogućuje klasifikaciju adresa e-pošte u specijaliziranim popisima. Popis pouzdanih adresa sadrži adrese e-pošte koje smatrate sigurnima. Poruke od korisnika koji su na popisu odobrenih adresa uvijek su dostupne u mapi s ulaznom poštom. Popis spam adresa sadrži adrese e-pošte koje su klasificirane kao spam te se sve poruke od pošiljatelja na tom popisu tako i označavaju. Popis iznimki sadrži adrese e-pošte koje se provjeravaju kao spam, no može sadržavati i adrese neželjene e-pošte koje se lažno predstavljaju kao da nisu spam.

Svi popisi se mogu uređivati u odjeljku Napredno podešavanje (F5) > Web i e-pošta > Zaštita klijenta e-pošte > Antispam adresari > Korisnički popis pouzdanih adresa / spam adresa / iznimki klikom na gumbe Dodaj, Uredi i Ukloni u dijaloškom prozoru svakog popisa.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Prema standardnim postavkama program ESET Smart Security Premium na popis odobrenih adresa dodaje sve adrese iz adresara podržanih klijenata e-pošte. Popis spam adresa prema standardnim je postavkama prazan. Popis iznimki prema standardnim postavkama sadrži samo korisnikove vlastite adrese e-pošte.