Pomoć i podrška

ESET Smart Security Premium sadrži alate za otklanjanje poteškoća i informacije za podršku koje će vam pomoći u rješavanju problema koji se mogu pojaviti.

ICON_HELP_LICENSE Licenca

Otklanjanje poteškoća s licencom – kliknite ovaj link da biste pronašli rješenja za probleme s aktivacijom ili promjenom licence.

Promjena licence – Kliknite za pokretanje aktivacijskog prozora i aktivaciju programa. Ako je vaš uređaj povezan s programom ESET HOME, odaberite licencu iz ESET HOME računa ili dodajte novu.

ICON_HELP_PRODUCT Instalirani program

Novosti – ovo kliknite da biste otvorili prozor s informacijama o novim i poboljšanim funkcijama.

O programu ESET Smart Security Premium – Prikazuje informacije o vašoj kopiji programa ESET Smart Security Premium.

Otklanjanje poteškoća s programima – kliknite ovaj link da biste pronašli rješenja za najčešće probleme.

Promjena programa – Kliknite da vidite može li se ESET Smart Security Premium promijeniti u drugu liniju programa s trenutačnom licencom.

ICON_HELP_HELP Stranica pomoći – Kliknite ovaj link da biste pokrenuli stranice pomoći programa ESET Smart Security Premium.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Tehnička podrška

ICON_HELP_KB Baza znanjaESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja kao i preporučena rješenja za razne probleme. Stručnjaci tehničke podrške tvrtke ESET redovito nadograđuju bazu znanja, što je čini najpotpunijim alatom za rješavanje raznih problema.