Napredno podešavanje zaštite bankarstva i plaćanja

Ovo je podešavanje dostupno u odjeljku Napredno podešavanje (F5) > Web i e-pošta > Zaštita bankarstva i plaćanja.

icon_section Osnovno

Aktiviraj zaštitu bankarstva i plaćanja – čim se aktivira zaštita bankarstva i plaćanja, aktivira se i popis zaštićenih web stranica, omogućujući vam uređivanje popisa Zaštićene web stranice.

Zaštita preglednika

Osigurajte sve preglednike – omogućite ovu opciju za pokretanje svih podržanih web preglednika u sigurnom načinu rada.

Način rada za instalaciju proširenja – iz padajućeg izbornika možete odabrati koja proširenja će biti dopuštena za instalaciju u preglednik zaštićen ESET-om: Promjena načina rada za instalaciju proširenja ne utječe na prethodno instalirana proširenja preglednika:

Osnovna proširenja – samo najvažnija proširenja koja je razvio određeni proizvođač preglednika.

Sva proširenja – sva proširenja koja podržava određeni preglednik.

Preusmjeravanje web stranica

Aktiviraj preusmjeravanje zaštićenih web stranica – Ako je opcija aktivirana, web stranice s popisa zaštićenih web stranica i interni popis internetskog bankarstva preusmjerit će se na zaštićeni preglednik.

Zaštićene web stranice – popis web stranica za koje možete odabrati koji preglednik će se otvarati (uobičajeni ili zaštićeni). U okviru preglednika prikazat će se logotip ESET, što je znak da je sigurno pregledavanje aktivno. Za uređivanje popisa pogledajte zaštićene web stranice.

Zaštićeni preglednik

Aktiviraj poboljšanu zaštitu memorije – Ako je opcija aktivirana, memorija zaštićenog preglednika bit će zaštićena od inspekcije putem drugih procesa.

Aktiviraj zaštitu tipkovnice – ako je opcija aktivirana, podaci koje unesete tipkovnicom u zaštićeni preglednik će biti skriveni od drugih aplikacija. Time se povećava zaštita od keyloggera.

Zeleni okvir preglednika – ako je opcija deaktivirana, informativna obavijest u pregledniku i zeleni okvir oko preglednika kratko će se prikazati tijekom pokretanja preglednika, a zatim će nestati.