Popis poznatih certifikata

Popis poznatih certifikata može se koristiti za prilagodbu ponašanja programa ESET Smart Security Premium za određene SSL certifikate i pamćenje odabrane akcije ako je odabrana mogućnost Interaktivni način rada u odjeljku Način filtriranja SSL/TLS protokola. Popis se može pregledavati i uređivati u izborniku Napredno podešavanje (F5) > Web i e-pošta > SSL/TLS > Popis poznatih certifikata.

Prozor Popis poznatih certifikata sastoji se od:

Stupci

Naziv – Naziv certifikata.

Izdavač certifikata – Naziv izdavača certifikata.

Primatelj certifikata – Polje primatelja identificira entitet koji je povezan s javnim ključem spremljenim u polje javnog ključa primatelja.

Pristup – odaberite Dopusti ili Blokiraj kao Radnju pristupa da biste dopustili/blokirali komunikaciju zaštićenu ovim certifikatom neovisno o pouzdanosti. Odaberite Automatski kako biste dopustili pouzdane certifikate i dobili upit za nepouzdane. Odaberite Pitaj kako bi program uvijek pitao korisnika što učiniti.

Skeniranje – Odaberite Skeniraj ili Ignoriraj kao Radnju skeniranja kako biste skenirali ili ignorirali komunikaciju zaštićenu ovim certifikatom. Odaberite Automatski za skeniranje u automatskom načinu rada i upit u interaktivnom načinu rada. Odaberite Pitaj kako bi program uvijek pitao korisnika što učiniti.

Kontrolni elementi

Dodaj – Dodajte novi certifikat i prilagodite njegove postavke za opcije pristupa i skeniranja.

Uredi – Odaberite certifikat koji želite konfigurirati i kliknite Uredi.

Izbriši – Odaberite certifikat koji želite izbrisati i kliknite Ukloni.

U redu/Otkaži – Kliknite U redu ako želite spremiti promjene ili Odustani ako želite izaći bez spremanja.