Interaktivna upozorenja


important

Tražite informacije o čestim upozorenjima i obavijestima?

Pronađena je prijetnja

Adresa je blokirana

Program nije aktiviran

Promjena u program s više funkcija

Prelazak na nižu liniju programa

Dostupna je nadogradnja

Informacije o nadogradnji nisu dosljedne

Otklanjanje poteškoća za poruku "Nadogradnja modula nije uspjela"

Rješavanje pogrešaka nadogradnje modula

Blokirana je mrežna prijetnja

Odbijen certifikat web stranice

Odjeljak Interaktivna upozorenja u dijelu Napredno podešavanje (F5) > Obavijesti omogućuje vam da konfigurirate kako ESET Smart Security Premium upravlja okvirima s porukama i interaktivnim upozorenjima za prijetnje u slučaju kada korisnik treba donijeti odluku (na primjer, potencijalna web stranica za phishing).

CONFIG_ALERT

Interaktivna upozorenja

Deaktiviranjem opcije Prikaži interaktivna upozorenja sakrit će se svi prozori upozorenja i dijaloški okviri u pregledniku, što je prikladno samo za ograničen broj specifičnih situacija. ESET preporučuje da ova opcija ostane aktivirana.

Slanje poruka u sklopu proizvoda

Prikaz poruka u programu namijenjen je informiranju korisnika o novostima i ostalim informacijama iz tvrtke ESET. Za slanje marketinških poruka potreban je pristanak korisnika. Marketinške poruke zato se ne šalju korisniku prema standardnoj postavci (prikazano kao upitnik). Aktivacijom ove opcije pristajete na primanje marketinških poruka tvrtke ESET. Ako niste zainteresirani za primanje marketinškog materijala tvrtke ESET, deaktivirajte opciju Prikaz marketinških poruka.

Okviri s porukama

Da biste automatski zatvorili okvire s porukama nakon određenog vremena, odaberite opciju Automatski zatvori okvire s porukama. Ako se okviri ne zatvore ručno, prozori upozorenja automatski se zatvaraju nakon isteka određenog vremenskog razdoblja.

Istek vremena u sekundama – postavlja trajanje vidljivosti upozorenja. Vrijednost mora biti između 10 i 999 sekundi.

Poruke za potvrdu – kliknite Uredi za prikaz popisa poruka za potvrdu na kojem možete odabrati hoće li se poruke prikazivati ili ne.