Nadogradnje

Nadogradnje modula detekcije i programskih modula imaju važnu ulogu u pružanju potpune zaštite od zloćudnog koda. Obratite posebnu pozornost na njihovu konfiguraciju i rad. U glavnom izborniku kliknite Nadogradnja i zatim kliknite Potraži nadogradnje da biste provjerili postoji li nova nadogradnja modula za otkrivanje i modula programa.

PAGE_UPDATE

Prozor naprednog podešavanja (kliknite Podešavanje u glavnom izborniku, a zatim kliknite Napredno podešavanje ili pritisnite F5 na tipkovnici) sadrži dodatne opcije nadogradnje. Da biste konfigurirali napredne mogućnosti nadogradnje kao što su način nadogradnje, pristup proxy serveru i LAN veze, kliknite Nadogradnja na stablu naprednog podešavanja.

Ako imate probleme s nadogradnjom, kliknite Očisti da biste izbrisali privremenu predmemoriju nadogradnje. Ako i dalje ne uspijete nadograditi module programa, pogledajte Otklanjanje poteškoća za poruku „Nadogradnja modula nije uspjela”.

CONFIG_UPDATE_SOURCE

Ako ne želite prikaz obavijesti na traci sustava u donjem desnom kutu zaslona, poništite odabir Alati > Obavijesti > Deaktiviraj prikaz obavijesti o uspješnoj nadogradnji.

CONFIG_NOTIFICATIONS