A következő hiba elhárítása: „A Netbank- és tranzakcióvédelem átirányítása nem sikerült a kért weboldalra”

A hiba elhárításához kövesse az alábbi lépéseket:

important

Az egyes műveletek végrehajtása után ellenőrizze, hogy működik-e a Netbank- és tranzakcióvédelem

Ha a böngészőablak továbbra sem működik, hajtsa végre a következő műveleteket addig, amíg ismét nem működik.

1.Nyissa meg az ESET-termék fő programablakát.

2.Kattintson az Eszközök > Netbank- és tranzakcióvédelem elemre. Miután megnyílt a Netbank- és tranzakcióvédelem ablak, folytassa a következő lépéssel.

PAGE_UTILITIES

3.Ürítse ki a böngésző gyorsítótárát. Hogyan üríthető ki a Firefox gyorsítótára vagy a Google Chrome gyorsítótára a böngészőmben?

4.Gondoskodjon arról, hogy a Windows operációs rendszer és az Windows otthoni termék legújabb verzióját használja: Az ESET Windows otthoni termékek frissítése a legújabb verzióra.

5.Tiltsa le a Netbank- és tranzakcióvédelmet, majd indítsa újra a számítógépet. Engedélyezze ismét a Netbank- és tranzakcióvédelmet, és próbáljon megnyitni egy Netbank- és tranzakcióvédelmi böngészőablakot.

6.Győződjön meg arról, hogy az alapértelmezett böngészője nincs kizárva a További beállítások > Web és e-mail > Protokollszűrés > Kizárt alkalmazások listában. A További beállítások megnyitása.

7.Előfordulhat, hogy a külső gyártású biztonsági szoftver vagy tűzfal okoz problémát. Ellenőrizze, és szükség esetén távolítsa el a külső gyártású szoftvert a Programok telepítése/törlése ablakban.

8.Ha nem frissítette az ESET-terméket az előző lépésekben, távolítsa el, majd telepítse újra az ESET-terméket. A számítógép újraindulása után tiltsa le, majd engedélyezze ismét a Netbank- és tranzakcióvédelmet.


A Netbank- és tranzakcióvédelem a védelem egy újabb rétege, amellyel megóvhatja pénzügyi adatait az online tranzakciók során.

A Netbank- és tranzakcióvédelem az alapértelmezett böngészőjében nyílik meg, miután felkeresett egy ismert netbankos webhelyet. A védett böngésző közvetlen eléréséhez kattintson az Eszközök elemre az ESET Smart Security Premium alkalmazásban, majd a ICON_BPP Netbank- és tranzakcióvédelem elemre.

A Netbank- és tranzakcióvédelem funkcióról az ESET alábbi tudásbáziscikkében talál további részleteket angol és néhány további nyelven:

Hogyan használhatom az ESET Netbank- és tranzakcióvédelem modult?

Az ESET Netbank- és tranzakcióvédelem engedélyezése vagy letiltása egy adott webhelyen

A Netbank- és tranzakcióvédelem szüneteltetése vagy letiltása az ESET Windows otthoni termékekben

ESET Netbank- és tranzakcióvédelem – gyakori hibák

ESET-szójegyzék | Netbank- és tranzakcióvédelem


Ha nem oldódott meg a probléma, küldjön e-mailt az ESET műszaki támogatási szolgálatának.