Koje su novosti u ovoj verziji?

Nova verzija programa ESET Smart Security Premium donosi sljedeća poboljšanja:

Vođenje dnevnika jednim klikom – Možete stvarati napredne dnevnike samo jednim klikom.

Skener za jedinstveno sučelje za proširivi firmware (UEFI) – Dodaje poboljšane razine zaštite od zlonamjernih programa otkrivanjem i uklanjanjem prijetnji koje se potencijalno pokreću prije pokretanja operacijskog sustava. Više informacija o ovoj vrsti tehnologije potražite u rječniku.

Izvrsne performanse, a mali utjecaj na sustavova verzija osmišljena je za učinkovitu upotrebu resursa sustava, čime vam se omogućuje uživanje u performansama računala dok se štitite od novih vrsta prijetnji.

Reorganizirano napredno podešavanje – postavke programa ESET LiveGrid® premještene su u odjeljak modula detekcije, napredno vođenje dnevnika zaštite protiv spama premješteno je u odjeljak dijagnostike itd.

Poboljšana podrška za čitač zaslona – ESET Smart Security Premium podržava najpopularnije čitače zaslona (JAWS, NVDA, Narrator).

Skeniranje datoteka povlačenjem i ispuštanjem – možete skenirati datoteku ili mapu tako da ih povučete na označeno područje.

Preporučivanje ESET-ova programa prijatelju – ESET Smart Security Premium sada nudi nagrade za preporuku, tako da možete podijeliti iskustvo upotrebe ESET-ova programa s obitelji i prijateljima.

ESET Smart Security Premium sada se instalira u kompaktnom obliku kako bi se ubrzala instalacija. Nakon što se program instalira i aktivira, počinje preuzimanje modula.

ESET Smart Security Premium obavještava vas kada se povežete s nezaštićenom bežičnom mrežom ili s mrežom sa slabom zaštitom.

Više informacija o novim funkcijama programa ESET Smart Security Premium pročitajte u sljedećem članku ESET-ove baze znanja:
Koje su novosti u ovoj verziji ESET-ovih programa za kućna računala