Wat is er nieuw in versie 10

ESET Smart Security Premium versie 10 kent de volgende verbeteringen:

Beveiliging van thuisnetwerk - Beschermt uw computers tegen inkomende netwerkbedreigingen.

Webcam beveiliging - Controleert de processen en applicaties die gebruikmaken van de webcamera van de computer.

Beveiliging tegen aanvallen met scripts - Beveiligt u proactief tegen aanvallen met dynamische scripts en niet-traditionele aanvalsvectoren.

ESET-wachtwoordmanager - Laat u toe om wachtwoorden, nummers van kredietkaarten en andere gevoelige informatie (AES-256 gebruikt door het leger) bij te houden, te organiseren en te delen. Het enige wat u nog moet onthouden is uw hoofdwachtwoord.

ESET Secure Data - Beveiligt uw verwijderbare media met behulp van gecertificeerde coderingsalgoritmen (FIPS 140-2).

Hoge prestaties en lage systeemimpact - Versie 10 is bedoeld voor het efficiënte gebruik van de systeembronnen, waardoor u tegelijk kunt genieten van optimale prestaties van uw computer en op de beste manier bent beschermd tegen nieuwe types van bedreigingen.

Compatibiliteit met Windows 10- ESET ondersteunt Microsoft Windows 10 volledig.

Lees voor meer informatie over de nieuwe functies van ESET Smart Security Premium het volgende artikel in de ESET-kennisbank:
Nieuwigheden in Home product versie 10?