Instalacija/nadogradnja

ESET Security Management Center (ESMC) aplikacija je koja omogućuje upravljanje proizvodima tvrtke ESET na klijentskim radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju s jednog središnjeg mjesta. Pomoću sustava za upravljanje zadacima ugrađenim u program ESET Security Management Center možete instalirati sigurnosna rješenja tvrtke ESET na udaljena računala i brzo reagirati na nove probleme i prijetnje.

Sam program ESET Security Management Center ne pruža zaštitu od zlonamjernog koda. Zaštita vašeg okruženja ovisi o prisutnosti sigurnosnih rješenja tvrtke ESET kao što je ESET Endpoint Security na radnim stanicama ili mobilnim uređajima ili ESET File Security za Microsoft Windows Server na serverima.

ESET Security Management Center utemeljen je na dva ključna načela:

1.Centralizirano upravljanje – mogući su konfiguracija cijele mreže, njezino upravljanje i nadzor s jednog mjesta.

2.Skalabilnost– sustav se može instalirati u male mreže i velika korporativna okruženja. Program ESET Security Management Center osmišljen je tako da prati rast vaše infrastrukture.

ESET Security Management Center podržava novu generaciju sigurnosnih proizvoda ESET i kompatibilan je s prethodnom generacijom proizvoda.

Na stranicama pomoći za ESET Security Management Center nalazi se kompletan vodič za instalaciju i nadogradnju:

Arhitektura programa ESET Security Management Center

Pomoćnik za migraciju

Instalacijski postupci

Postupak nadogradnje

Upravljanje licencama

Instalacijski postupci i Instalacija agenta s pomoću GPO-a ili SCCM-a

Prvi koraci nakon instalacije programa ESET Security Management Center

Zadaci nakon instalacije

Administratorski vodič