Poništavanje nakon vraćanja snimke

Svaki put kada vratite snimku virtualnog računala u prijašnje stanje, trebate pokrenuti funkciju Reset after snapshot revert kako biste prisilili sve povezane klijente da sinkroniziraju svoje statuse sa serverom.

1.Pokrenite način za upravljanje tako da unesete lozinku i dvaput pritisnete Enter. Odaberite Reset after snapshot revert s pomoću tipki sa strelicama i pritisnite Enter.

reset_after_snapshots_revert

2.Od vas će se tražiti da unesete svoju root lozinku za bazu podataka prije poništavanja servisa ESMC Server realm.

reset_after_snapshots_revert_02