Prekini upravljanje (Deinstaliraj ESET Management agent)

Ovim će se zadatkom deinstalirati ESET Management agent s odabranih ciljnih uređaja. Ako se odabere radna površina, zadatkom će se ukloniti ESET Management agent. Ako se odabere mobilni uređaj, zadatkom će se poništiti MDM prijava na vašem uređaju.

Ako se više ne upravlja uređajem (agent je uklonjen), neke postavke mogu ostati u upravljanim proizvodima.

important

VAŽNO

Preporučuje se ponovno postavljanje nekih postavki koje ne želite zadržati (primjerice, zaštita lozinkom) na standardne postavke pomoću pravila prije nego što se uređaj ukloni iz upravljanja. Također, obustavit će se svi zadaci pokrenuti na agentu. Status izvršavanja zadatka U tijeku, Završeno ili Neuspjelo možda se neće ispravno prikazati u ESMC web konzoli, ovisno o replikaciji. Nakon što se agent deinstalira, možete upravljati sigurnosnim programom putem integriranog EGUI-a ili eShella.

Osnovno

U odjeljku Osnovno unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i opis (neobavezno). Kliknite Odaberi oznake da biste dodijelili oznake.
Na padajućem izborniku Zadatak odaberite vrstu zadatka koju želite stvoriti i konfigurirati. Ako ste odabrali određenu vrstu zadatka prije stvaranja novog zadatka, Zadatak je unaprijed odabran na temelju prethodnog odabira. Zadatak (pogledajte popis svih zadataka) definira postavke i ponašanje zadatka.

note

Napomena

Postavke nisu dostupne za ovaj zadatak.

Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste naveli kada se taj zadatak klijenta treba pokrenuti i na kojim objektima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač. Da biste nakon toga stvorili okidač, odaberite instancu klijentskog zadatka i odaberite Pokreni na u padajućem izborniku.

client_task_finish