ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Az ESET SysInspector ismertetése

Az ESET SysInspector alkalmazás alaposan átvizsgálja a számítógépét, és az összegyűjtött adatokat átfogó módon megjeleníti. A többek között a telepített illesztőprogramokra és alkalmazásokra, hálózati kapcsolatokra vagy fontos rendszer-beállítási bejegyzésekre vonatkozó információk segítségével megvizsgálhatja, hogy a rendszer gyanús működését a szoftver vagy a hardver inkompatibilitása, esetleg kártevőfertőzés okozza-e.

Az ESET SysInspector kétféle módon érhető el:

1.A Windows ESET Security-megoldásokban található integrált verzióból.

2.A különálló verzió ingyenes letöltésével (SysInspector_nt64_<%LANGUAGE%>.exe).

Mindkét változat működése azonos, és megegyező programvezérlőket tartalmaznak. Az egyedüli különbség a kimenetek kezelésében van. A különálló és integrált verziók mindegyike lehetővé teszi, hogy rendszerpillanatképeket exportáljon egy .xmlfájlba, és lemezre mentse azokat. Az integrált verzióval a rendszer pillanatképeit közvetlenül az Eszközök lapról elérhető ESET SysInspector eszközben tárolhatja (kivétel: ).

Az ESET SysInspector több ESET-termék részét képezi; ilyen például az ESET Endpoint Antivirus és az ESET Endpoint Security.

A számítógép ESET SysInspector segítségével történő ellenőrzése eltarthat egy ideig. Hagyjon kis időt az számára a számítógép ellenőrzéséhez, amely 10 másodperctől pár percig terjedő időt vehet igénybe (ez a hardverkonfiguráció és a rendszeren telepített alkalmazásoktól függően változhat).